Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2020 » Kovo » 21
Avižinis V.K. Izotovo Kisielius Ir Kiti “Avižiniai Vaistai”
21.03.2020, 21:06
11.2. Geriausi liaudiški maisto papildai - Avižinis V.K. Izotovo kisielius ir kiti “avižiniai vaistai”

Svarbiausia – organizmo valymas maitinantis! Kisielius grąžina ištvermę, darbingumą, pasitikėjimą savo jėgomis, jį geriant pagerėja loginis mąstymas, t.y. vyksta tai, ką plačiąja prasme galime pavadinti organizmo išsivalymu. Ne pro šalį būtų priminti skaitytojams tas išties unikalias avižų savybes, kurios atsiskleidžia naudojant jas bet kokia forma. Suprantama, gydomųjų savybių neturi termiškai apdoroti avižų grūdai, jų dribsniai ir išgirtieji įvairių rūšių mišiniai, vadinamieji “miusliai”.

Skaityk toliau
Geriausi Liaudiški Maisto Papildai Jos Didenybė AVIŽA!
21.03.2020, 21:30
11.1. Geriausi liaudiški maisto papildai - Jos Didenybė AVIŽA!
Aviža naudinga “nuo galvos iki kojų”, t.y. nuo grūdų iki pat šaknų. Gydymui tinka ir vos pradėjęs bręsti, ir pusiau subrendęs, ir jau į gubas sukrautas augalas. Žalios avižos gydomosiomis savybėmis nenusileidžia grūdams! Džiovinta avižų žolė tokia pat vertinga kaip ir žaliuojanti, be to, ji turi tam tikrų specifinių gydomųjų savybių. Tad visa aviža skirtingais brendimo laikotarpiais yra puiki vaistinė žaliava.
Skaityk toliau
10. Trauktinės Ir Antpilai, Stiprinantys Sveikatą
21.03.2020, 21:06
10. Trauktinės ir antpilai, stiprinantys sveikatą
Apie kai kuriuos iš jų jau kalbėjome ankstesniame skyriuje, tačiau negalima nepaminėti dar kelių labai efektyvių sveikatos stiprintojų. Ypač greitai poveikį pajunta ligoniai, sergantys tachikardija, įvairiomis neurozėmis, turintys padidėjusį arterinį ir kaukolės vidaus spaudimą.
Skaityk toliau
Sotu Ir Skanu: Ispaniškas Omletas Su Bulvėmis
21.03.2020, 15:16
Sotu Ir Skanu: Ispaniškas Omletas Su Bulvėmis
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite plonais kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Į įkaitintą keptuvę aukštais kraštais pilkite aliejų ir palaukite, kol šis įkais. Sudėkite pjaustytas daržoves, pagardinkite druska ir kepkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol bulvės suminkštės.
Skaityk toliau