Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Onkologinė Mityba » 2020 » Kovo » 21

10. Trauktinės ir antpilai, stiprinantys sveikatą

10. Trauktinės Ir Antpilai, Stiprinantys Sveikatą

Apie kai kuriuos iš jų jau kalbėjome ankstesniame skyriuje, tačiau negalima nepaminėti dar kelių labai efektyvių sveikatos stiprintojų.

1. Po kiekvieno valgymo nuolat vartoti po 1 šaukštelį žiedadulkių. Jei norite, galite maišyti jas su medumi.

2. Labai efektyviai skatina imunitetą:

Sumaišykite lygiomis dalimis tokių žolių: kardažolių žolės, medetkų žiedų, trispalvių našlaičių, dagišių, ramunėlių, veronikų, ugniažolių, šlamučių, amalo, varnalėšų šaknų, lofantų žolės, ežiuolių. Visas žoles stambiai sumalti mėsmale, gerai sumaišyti. Du šaukštus mišinio užplikyti 0,5 litro verdančio vandens, palaikyti per naktį termose. Išgerti per dieną gurkšneliais. Gerti 3 mėnesius, po pertraukos vėl pakartoti.

3. Vieną savaitę gerti spiritinę ugniažolių tinktūrą po 1 šaukštelį 3 kartus per dieną 1 valandą prieš valgį.

Antrą savaitę pagal tokią pat schemą gerti sibirinių bijūnų tinktūrą.

Trečią savaitę pagal tokią pat schemą gerti amalo tinktūrą.

Ketvirtą savaitę pagal tokią pat schemą gerti pelkinių vingiorykščių šaknų tinktūrą.

Paskui viską vėl kartoti iš eilės. Gydymosi kursas – 3 mėnesiai.

4. Migdolų riešutai su figomis – geriau net už ženšenį. 100 g migdolų yra: 85 mg organinio natrio, 451 mg fosforo, 4 mg geležies, 75 mkg vitamino A, 75 mkg vitamino B1, 600 mkg vitamino B2.

Migdolų pienas – nepakeičiamas produktas nusilpusiems vaikams ir moterims. Norint jo pasigaminti, reikia migdolų riešutus (išgliaudytus) užpilti šiltu vandeniu ir palaikyti per naktį. Rytą nulupti rudą luobelę ir sutrinti riešutus grūstuvėliu, įpilti truputį vandens, kad atsiskiestų kaip pienas. Jo galima duoti net kūdikiams – toks pienas daug geriau negu karvės.

Migdolai su cukrumi arba medum naudingi sergantiems astma, pleuritu, skrandžio ir šlapimo pūslės opomis. Jie suteikia vyrams lytinių jėgų, gerina regėjimą.

5. Viename litre vandens 20 minučių virinti 300 g šviežių arba 30 g džiovintų debesylų šaknų. Paskui perkošti, įdėti 100 g medaus ir įpilti pusę stiklinės obuolių sulčių (arba obuolių acto). Gerti po 3 šaukštus 3 kartus per dieną prieš valgį.

6. Į puslitrinį stiklainį įpilti: 5 šaukštus stipraus erškėtuogių nuoviro, 3 šaukštus

alijošiaus sulčių, 3 šaukštus citrinų sulčių, 1 šaukštą eleuterokoko tinktūros, o iki viršaus pripilti skysto medaus.

Gerti po 1 šaukštą 2 kartus per dieną 1 valandą prieš valgį (rytą ir dieną).

7. Į emaliuotą puodą įpilti: 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštelius česnakų tyrės. Vieną minutę kartu pavirti, paskui įdėti pusę šaukštelio gyvasakių (eglės ar pušies sakų), gerai išmaišyti, kad ištirptų. Paskui dėti 5 šaukštus skysto medaus, įpilti ketvirtį stiklinės stiprios žaliosios arbatos, 1 šaukštą obuolių acto, įberti pusę šaukštelio raudonųjų aitrių pipirų. Išmaišyti ir pavirinti 5 minutes.

Gerti po 1 šaukštelį rytą ir per pietus 1 valandą prieš valgį.

8. Sumaišyti 1 stiklinę kefyro, 2 šaukštus daigintų kviečių, 2 šaukštus lecitino (nusipirkite vaistinėje), 1 šaukštą alaus mielių, 1 šaukštelį medaus. Gausite puikų eliksyrą nervams raminti!

9. Sumaišyti 40 g miškinės sidabražolės šaknų arba spiritinės tinktūros, 15 g. krapų sėklų, 2-3 g imbiero šaknies, 10 g razinų, 2-3 g anyžių sėklų (arba 20 g lofanto tinktūros) arba 10-15 g amoniako-anyžių lašų. Viską užpilti 1 litru degtinės ir palaikyti 2 savaites.

Gerti po 1 šaukštą rytą ir vakare pusvalandį prieš valgį. Puikus eliksyras skrandžiui!

10. Sumaišyti tokių spiritinių tinktūrų:

  • 100 ml sibirinių bijūnų
  • 100 ml gudobelių
  • 100 ml valerijonų
  • 100 ml sukatžolių
  • 25 ml mėtų
  • 50 ml eukaliptų

Į šį mišinį pridėti 10 g nesusmulkintų gvazdikėlių (prieskonių) ir palaikyti 2 savaites.

Gerti po 20-30 lašų 3-4 kartus per dieną pusvalandį prieš valgį.

Poveikis: mažina spaudimą kaukolės viduje, reguliuoja arterinį kraujospūdį, ramina spazmus, traukulius. Tinka periferinių kraujagyslių varikozės, venų stazės atveju. Gerina smegenų kraujotaką, užkerta kelią trombų susidarymui, skatina kraujo ląstelių gamybą, stabdo auglių vystymąsi.

Ypač greitai poveikį pajunta ligoniai, sergantys tachikardija, įvairiomis neurozėmis, turintys padidėjusį arterinį ir kaukolės vidaus spaudimą.

Visos šios knygos dalis bus galima skaityti bloge pavadinimu Onkologinė mityba.

Rašytojas natūropatas

Anatolijus Malovičko

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-04-26 laikas 21:15 Receptai Jautienos Liežuvis: Tradicinis Lietuviškas Patiekalas, Receptas ir Istorija
Jautienos liežuvis – tai ne tik nostalgiškas šventinio stalo patiekalas, bet ir lietuviškos virtuvės perlas, kurio populiarumas vėl auga. Šis subtilus, tačiau lengvai paruošiamas subproduktas žavi savo tekstūra ir universalumu. Ši...

Skaityti daugiau

2025-04-25 laikas 16:56 Receptai Bulvių Kugelis: Tradicinis Lietuviškas Patiekalas su Moderniu Posūkiu
Bulvių kugelis – tai širdį ir skrandį šildantis lietuviškos virtuvės perlas, kuris jau šimtmečius puošia mūsų stalus. Šis sultingas bulvių apkepas, pagardintas svogūnais ir kiaušiniu, yra ne tik maistas, bet ir kultūros dalis. Šia...

Skaityti daugiau

2025-04-25 laikas 16:44 Receptai Sviestiniai Varškės Sausainiai: Trapus Lietuviškos Virtuvės Skonis
Sviestiniai varškės sausainiai – tai ne tik desertas, bet ir lietuviškos virtuvės šilumos bei tradicijų simbolis. Šie trapūs, burnoje tirpstantys kepiniai puikiai tinka tiek prie rytinės kavos, tiek kaip vaišės svečiams. Šiame str...

Skaityti daugiau

2025-04-27 laikas 20:50 Luksoro Obeliskas: Paslėptos Žinutės ir Egipto Paslaptys
Ar 3300 metų senumo obeliskas Paryžiuje slepia paslapčių? Luksoro obeliskas, stovintis Place de la Concorde, atskleidžia naujas paslėptas žinutes, kurias atrado egiptologas Jean-Guillaume Olette-Pelletier. Šiame straipsnyje nagrinėjame hieroglifų kri...

Skaityti daugiau

2025-04-27 laikas 19:46 Devintoji Planeta: Nauji Įrodymai ir Kosmoso Paslaptys
Ar Saulės sistemoje slepiasi dar viena planeta? Naujausias tyrimas, vadovaujamas mokslininko Terry Long Fan, atveria duris į intriguojančią galimybę – Devintosios planetos egzistavimą. Šiame straipsnyje aptarsime naujausius mokslinius atradimus, kosm...

Skaityti daugiau

2025-04-27 laikas 19:30 Filadelfijos Eksperimentas: Sąmokslo Teorijos ir JAV Technologijos
Ar JAV slepia technologijas, galinčias manipuliuoti laiku ir erdve? Filadelfijos eksperimentas – viena paslaptingiausių sąmokslo teorijų, kuri iki šiol kaitina vaizduotę. Nuo tariamos laivo teleportacijos iki šiuolaikinių pareiškimų apie laiko kontro...

Skaityti daugiau

2025-04-25 laikas 10:05 Zodiako ženklų nemaloniausi bruožai meilės santykiuose: kas trukdo harmonijai?
Kiekvienas Zodiako ženklas turi unikalių savybių, kurios formuoja mūsų elgesį ir požiūrį į meilės santykius. Tačiau kai kurie bruožai gali tapti iššūkiais, sukeliančiais nesusipratimus ar konfliktus. Šiame straipsnyje aptarsime nemaloniausius kiekvie...

Skaityti daugiau

2025-04-25 laikas 06:50 Kodėl Moterys Tampa Piktos? Priežastys ir Sprendimai
Moterys dažnai laikomos švelniomis ir rūpestingomis būtybėmis, tačiau pastaruoju metu vis dažniau pastebima jų pyktis ir agresija – tiek internete, tiek realiame gyvenime. Kodėl taip nutinka? Ar tai visuomenės spaudimas, asmeninės nesėkmės, ar tiesio...

Skaityti daugiau