- 01.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 932 Peržiūros
- Aptarti
Įvairūs blyneliai man asmeniškai buvo ir visada bus vienas iš pačių skaniausių maistų! Tiesa, paskutiniu metu blynus valgau gana retai, nes stengiuosi paskaičiuoti kalorijas. Šį kartą gamindama panaudojau nerafinuotą neutralaus skonio kokosų aliejų kepimui, bet jeigu nemėgstate kokosų skonio, galite kepti ir ant paprasto aliejaus.
Šie blyneliai neturi jokio nemalonaus riebumo, labai lengvi bei purūs ir jų norisi suvalgyti kuo daugiau, nes taip skanu!
Blynelius aš patiekiau su braškių uogiene, mangų gabaliukais bei juoduoju šokoladu, bet galite rinktis ir savo mėgstamus pagardus.
Iš nurodyto ingredientų kiekio man pavyko iškepti 15 blynelių.
Ingredientai
- balti speltos miltai: 1 stiklinės
- kuo labiau prinokę bananai: 1
- migdolų pienas: 1 stiklinės (arba kitas augalinis pienas)
- agavų sirupas: 1 valgomojo šaukšto
- kepimo milteliai: dviejų trečdalių arbatinio šaukštelio
- neutralaus skonio kokosų aliejus: kepimui (arba kitas aliejus).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia šakute sutriname bananą.
2. Tada sumaišome visus ingredientus tarpusavyje.
3. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės temperatūros ir įpilame kokosų aliejaus.
4. Norimo dydžio blynelius kepame po maždaug 2 minutes iš abiejų pusių.
5. Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Recepto Autorius Skanauk su Aušra
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau