
- 20.08.2021
- 0.0 Reitingas
- 2121 Peržiūr
- Aptarti
Aš pati ką tik paragavau šio avienos kumpio, lėtai iškepto orkaitėje su kaulu. Galiu iškart pasakyti, kad įvertinau pačiu aukščiausiu balu - 10. Mėsa gavosi itin gerai išmarinuota, taip pat čia itin tiko salierai. Trumpai tariant - skonių derinys idealus. Būtinai rekomenduoju pasigaminti, kai norisi pasilepinti ir kitus palepinti.
Ingredientai
- avienos kumpių: 1 (manasis svėrė maždaug 1,5 kilogramo)
- maltų juodųjų pipirų
- malto kumino
- aštrių raudonųjų paprikų
- druskos
- šviežio rozmarino
- šviežio čiobrelio
- raudono vyno: 1 taurės
- česnako.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia subadome avienos kumpį peiliu.
2. Tada susmulkiname česnaką.
3. Įtriname mėsą prieskoniais ir apipilame vynu.
4. Paliekame marinuotis keletą dienų, labai skubant, užtenka ir vienos paros.
5. Kepame maždaug 1 valandą 45 minutes iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (kepame kepimo rankovėje). Po 60 minučių kepimo, rankovę apverčiame, kad ir kita pusė mėsytės pasitroškintų vyne. Jei kepdami neapversite, tai gana ryškiai pajausite skonio skirtumą, kur kepė vyne, o kur ne.
6. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš kumpio rasite: Kumpio receptai.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau