
- 21.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 575 Peržiūrų
- Aptarti
Šie kalėdiniai meduoliai nėra kieti, kitą dieną nesudžiūva ir yra itin skanūs. Tikrai noriu rekomenduoti Jums šį receptą. :)
Iš nurodyto ingredientų kiekio prikepiau 3 kepimo skardas meduolių.
Ingredientai
- sviesto: 70 gramų
- medaus: 200 gramų
- druskos
- meduolių prieskonių mišinio: 3 arbatinių šaukštelių
- kiaušinių: 1
- miltų: 300 gramų
- kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą, medų, cukrų su druska bei meduolių prieskoniais pakaitinkite puodelyje iki susidaro vientisa masė.
2. Masei atvėsus, įmaišykite kiaušinį.
3. Tada sijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Į juos supilkite skystąją masę ir išminkykite.
4. Kočiokite ir formuokite sausainukus-meduoliukus.
5. Galiausiai kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Galite papuošti pagal norus ir fantaziją. Lepinkitės! ;)
Rekomendacija: Daugiau meduolių receptų rasite: Meduoliai.
Receptu pasidalino Saulės virtuvė
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.