Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2021 » Sausio » 18

Nekeptas sluoksniuotas želė desertas su kondensuotu pienu

Nekeptas sluoksniuotas želė desertas su kondensuotu pienu

(Paranormal) Tokį želė desertą sėkmingai gali pasigaminti kiekvienas. Reikia tik šiek tiek laiko bei kantrybės. Kuo daugiau kantrybės, tuo daugiau sluoksnių galima padaryti.

Ingredientai

  • persikų skonio želė
  • braškių skonio želė
  • kivi skonio želė
  • aviečių skonių želė
  • kondensuotas pienas: 1 skardinės
  • pienas: 700 mililitrų
  • želatina: 3 valgomųjų šaukštų (+100 mililitrų vandens).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia želatiną užpilkite vandeniu ir palikite brinkti.

2. Kondensuotą pieną sumaišykite su pienu ir padalinkite į 3 dalis.

3. Išbrinkusią želatiną taip pat padalinkite į 3 lygias dalis.

4. Pradėkite sluoksniuoti. Nėra taip sunku, kaip gali iš pradžių pasirodyti. Tik prireikia šiek tiek laiko. Vieną dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su viena dalimi pieno.

5. Pilkite į indą, kuriame gaminsite desertą. Idealiai tinka želės žiedas arba stiklinaitės. Dėkite stingti. Kadangi sluoksnis gausis pakankamai plonas, tai stingsta tikrai greitai.

6. Kitą sluoksnį ruoškite iš braškinės želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų.

7. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio balto sluoksnio. Palikite vėl pilnai sustingti.

8. Taip pat paruoškite ir žalią sluoksnį su kivi želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų.

9. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio braškinio sluoksnio.

10. Dabar dar kartą atėjo baltos želė eilė. Vieną dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su viena dalimi pieno. Gerai išmaišykite.

11. Atvėsinkite ir pilkite ant kivi želės sluoksnio. Palikite stingti.

12. Ruoškite persikų skonio želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio balto sluoksnio. Palikite dar kartą pilnai sustingti.

13. Ruoškite aviečių skonio želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusios persikų želės. Palikite dar kartą pilnai sustingti.

14. Dabar dar kartą baltos želė eilė. Paskutinę dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su likusia dalimi pieno. Gerai išmaišykite. Atvėsinkite ir pilkite ant želės sluoksnio.

15. Palikite stingti. Lepinkitės!

Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.

desertai, želė, Želė Desertas

Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 21:26 Storosios žarnos valymas nuo toksinų: 1 paprastas receptas
Virškinimo sistemos problemos, tokios kaip dirgliosios žarnos sindromas ar lėtinis vidurių užkietėjimas, yra vis labiau paplitusios. Daug žmonių ieško natūralių būdų, kaip pagerinti savo savijautą ir išvalyti gaubtinę žarną. Šiame straipsnyje pristat...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:06 Atleidimas: Kelias į Emocinę Laisvę ir Ramybę
Atleidimas – tai galinga savybė, leidžianti mums išsilaisvinti nuo praeities skausmų ir nuoskaudų. Nors dažnai manome, kad atleidimas yra susijęs su kitais, iš tiesų jis labiausiai veikia mus pačius. Šiame straipsnyje nagrinėsime atleidimo procesą, j...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Šeimos ryšiai kartais gali būti tokie sudėtingi, kad net tragiškos aplinkybės skatina mus ieškoti neįprastų sprendimų. Kinijos internetas šiuo metu mirga nuo Annie Niu pasakojimo apie tai, kaip ji penkerius metus slėpė savo sesers dvynės mirtį nuo se...

Skaityti daugiau