Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Sausio » 18

Nekeptas sluoksniuotas želė desertas su kondensuotu pienu

Nekeptas sluoksniuotas želė desertas su kondensuotu pienu

(Paranormal) Tokį želė desertą sėkmingai gali pasigaminti kiekvienas. Reikia tik šiek tiek laiko bei kantrybės. Kuo daugiau kantrybės, tuo daugiau sluoksnių galima padaryti.

Ingredientai

  • persikų skonio želė
  • braškių skonio želė
  • kivi skonio želė
  • aviečių skonių želė
  • kondensuotas pienas: 1 skardinės
  • pienas: 700 mililitrų
  • želatina: 3 valgomųjų šaukštų (+100 mililitrų vandens).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia želatiną užpilkite vandeniu ir palikite brinkti.

2. Kondensuotą pieną sumaišykite su pienu ir padalinkite į 3 dalis.

3. Išbrinkusią želatiną taip pat padalinkite į 3 lygias dalis.

4. Pradėkite sluoksniuoti. Nėra taip sunku, kaip gali iš pradžių pasirodyti. Tik prireikia šiek tiek laiko. Vieną dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su viena dalimi pieno.

5. Pilkite į indą, kuriame gaminsite desertą. Idealiai tinka želės žiedas arba stiklinaitės. Dėkite stingti. Kadangi sluoksnis gausis pakankamai plonas, tai stingsta tikrai greitai.

6. Kitą sluoksnį ruoškite iš braškinės želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų.

7. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio balto sluoksnio. Palikite vėl pilnai sustingti.

8. Taip pat paruoškite ir žalią sluoksnį su kivi želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų.

9. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio braškinio sluoksnio.

10. Dabar dar kartą atėjo baltos želė eilė. Vieną dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su viena dalimi pieno. Gerai išmaišykite.

11. Atvėsinkite ir pilkite ant kivi želės sluoksnio. Palikite stingti.

12. Ruoškite persikų skonio želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusio balto sluoksnio. Palikite dar kartą pilnai sustingti.

13. Ruoškite aviečių skonio želė. Užpilkite karštu 400 mililitrų vandeniu, gerai išmaišykite, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilkite ant sustingusios persikų želės. Palikite dar kartą pilnai sustingti.

14. Dabar dar kartą baltos želė eilė. Paskutinę dalį želatinos ištirpinkite garų vonelėje. Sumaišykite su likusia dalimi pieno. Gerai išmaišykite. Atvėsinkite ir pilkite ant želės sluoksnio.

15. Palikite stingti. Lepinkitės!

Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.

desertai, želė, Želė Desertas

Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-29 laikas 15:48 Receptai Grietininis pyragas su soda – purus, drėgnas ir labai paprastas receptas dideliam stalui

Klasikinis lietuviškas grietininis pyragas su soda iš 1 litro grietinės – purus, drėgnas, pigus ir labai paprastas. Tobulas dideliam stalui, svečiams ar kelionėms. Su tiksliomis kalorijomis, maistine verte ir sveikesnėmis...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 15:34 Receptai Varškės pyragas su karamele ir riešutais – klasikinis lietuviškas desertas, kurio norėsis dar ir dar

Varškės pyragas su karamele ir riešutais – lietuviška klasika! Trapus pagrindas, purus įdaras ir sodri karamelė. Receptas + kalorijos, maistinė vertė ir kaip padaryti sveikesnį. Tobulas desertas šventėms ir kasdienai.

...

Skaityti daugiau

2025-11-25 laikas 09:17 Receptai Kepta antis su raugintais kopūstais orkaitėje – sultinga šventinė klasika
Orkaitėje kepta antis su raugintais kopūstais ir rūkytais lašinukais – tikra lietuviška Kalėdų klasika. Sultinga mėsa, traški odelė, aromatingas įdaras. Išsamus receptas + maistinė analizė: kiek kalorijų, kokia nauda sveikatai, ką...

Skaityti daugiau

2025-11-30 laikas 17:56 Koks medus naudingiausias sveikatai 2026 m.? Populiariausios rūšys ir teisingas laikymas

Koks medus naudingiausias sveikatai 2025 metais? Sužinokite, kodėl akacijų medus tinka diabetikams, liepų – nuo kosulio, o Manuka turi stipriausią antibakterinį poveikį. Taip pat – kaip teisingai laikyti medų, kad jis išlaikytų visas n...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:35 Išvaryta šeima iš namų: kai motina pagaliau pasakė „GANA“

Skaudi, bet išlaisvinanti tikra istorija, kaip motina po ilgų mėnesių tylos pagaliau išvarė suaugusį sūnų su šeima iš savo namų. Kada pagalba tampa išnaudojimu ir kaip išdrįsti pasirinkti save, ...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:18 Mirusi anyta paliko MAN visą turtą, bet su vienu draudimu, kurio niekas nesupranta

Anyta visą gyvenimą mane žemino ir niekino. Po mirties paliko man VISĄ turtą – butą, namą, automobilį ir pinigus – bet su viena sąlyga: nieko negaliu parduoti. Ar tai kerštas, ar keistas bandymas atsiprašyti? Tikra istorija, kuri sukrė...

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 18:31 ✨ Nuostabi Vasaros Akimirka: 3 Valandos Tikro Tekančio Upelio ir Paukščių Čiulbėjimo
Švelnus vandens čiurlenimas ir vasariški paukščių giesmės akimirksniu nuramina, padeda geriau susikaupti ir greičiau užmigti. Tiesiog paspauskite „Play“ ir pasinerkite į visišką ramybę 🌿✨

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 09:00 Olandai renkasi mėsą: per dvejus metus veganiškos dietos populiarumas sumažėjo 75 %, o vegetarizmas taip pat smarkiai sumažėjo
Nauji tyrimai rodo, kad vis mažiau olandų renkasi veganizmą ir vegetarizmą, o tai gali būti blogas ženklas tiems, kurie skatina europiečius laikytis tokios mitybos.

Skaityti daugiau