- 16.07.2023
- 0.0 Reitingas
- 584 Peržiūros
- 8 komentarai
Ingredientai
- miltai: 300 gramų
- kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- juodas šokoladas: 100 gramų
- sviestas: 180 gramų
- cukrus: 200 gramų
- kiaušiniai: 1 (+1 papildomas kiaušinio trynys)
- vanilinis cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia miltus sumaišykite kartu su druska bei kepimo milteliais.
2. Tada sviestą išlydykite, įdėkite cukrų bei gerai išmaišykite. Į sviesto masę įdėkite išplaktą kiaušinį su tryniu bei vanilinį aromatą.
3. Į miltų masę dėkite sviestinę ir maišykite, kol tešla taps vienalytė.
4. Po to įdėkite susmulkintą šokoladą bei vėl išmaišykite. Paruoštą tešlą dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
5. Tuomet tešlą imkite šaukšteliu bei formuokite kamuoliukus, kuriuos dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos maždaug 6-7 centimetrų atstumu.
6. Paskui kepkite iki 150 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje antroje iš viršaus lentynoje maždaug 18-20 minučių. Skanaukite!
7. Pastebėjimas: Sausainius, kurių nesuvalgėte laikykite sandariame inde, nes kitaip jie praras savo trapumą bei suminkštės.
Rekomendacija: Daugiau sausainių su šokoladu receptų rasite: Sausainiai su šokoladu.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau