- 28.11.2023
- 0.0 Reitingas
- 527 Peržiūrų
- Aptarti
Obuolius supjaustykite labai plonais griežinėliais. Jei turėsite storas obuolių skilteles, jos bus minkštos ir nebus traškios.
Vieną sveikiausių užkandžių - obuolių traškučius - iš tiesų labai lengva pasigaminti patiems. Jums tereikia obuolių, cinamono, cukraus ir orkaitės.
Receptas
Ingredientai:
- 3 vnt. obuolių
- cukraus
- cinamono.
Paruošimas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 90 °C temperatūros. Dvi dideles kepimo skardas išklokite silikoniniais kepimo kilimėliais. Atidėkite į šalį.
- Obuolius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Išdėliokite obuolių skilteles vienu sluoksniu.
- Pabarstykite cinamonu ir cukrumi.
- Kepkite 1 valandą, tada obuolius apverskite ir kepkite dar 1-1,5 valandos. Išjunkite orkaitę ir palikite obuolius viduje, kol orkaitė atvės, 1 valandą. Taip jie taps traškūs.
Patarimai:
- Obuolius reikia supjaustyti labai plonais griežinėliais. Jei obuolių griežinėliai bus stori, jie bus minkšti ir netruks apskrusti.
- Apibarstykite cinamono cukrumi tik vieną obuolių pusę arba juos apverskite ir apibarstykite iš abiejų pusių.
- Laikykite obuolių traškučius kambario temperatūroje sandariame inde iki 1 savaitės.
Pabandykite :) ir parašykite, ar pavyko...
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau