- 11.02.2024
- 0.0 Reitingas
- 385 Peržiūrų
- Aptarti
Šį paprastą receptą gali pasigaminti kiekvienas, o paruoštas patiekalas nustebins jus savo skoniu ir grožiu.
Kai blynai ir blyneliai nusibosta, o pusryčiams ar šiaip sau norisi suvalgyti ką nors skanaus - pabandykite pasigaminti švelnius blynelius ant vandens. Paprastas receptas bus nesudėtingas kiekvienam, o paruoštas patiekalas nustebins jus savo skoniu ir grožiu.
Receptas
Ingredientai:
- 250 ml. vandens;
- 260 gr. miltų;
- 2 šaukštai cukraus;
- 2 kiaušiniai;
- 1 g vanilės;
- 2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus;
- pusė šaukštelio druskos;
- 2 valg. š. kepimo miltelių tešlai.
Paruošimas:
- Pradėkime ruošimą. Pirmiausia atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus įdėkite į šaldytuvą, o trynius dideliame dubenyje suplakite su vandeniu. Tai darykite tol, kol atsiras putų.
- Tada į trynius suberkite miltus su vanile ir kepimo milteliais. Viską išmaišykite iki vientisos masės, supilkite alyvuogių aliejų ir vėl viską išmaišykite.
- Atskirame dubenyje išplakite atvėsusius baltymus su druska, palaipsniui įmaišydami cukrų. Kai susidarys purios putos, atsargiai įmaišykite jas į tešlą su tryniais ir miltais.
- Tada pradėkite kepti blynus. Ant įkaitintos sausos keptuvės dėkite nedidelį kiekį tešlos ir apverskite į kitą pusę, kai tešla taps nepermatoma ir atsiras burbuliukų. Paruoštus blynelius galima patiekti su medumi, sirupu arba kuo nors saldžiu pagal jūsų skonį.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau