- 18.09.2019
- 0.0 Reitingas
- 1776 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
¼ puodelio miltų (plutai);
¼ puodelio rudojo cukraus;
¼ puodelio avižinių dribsnių;
½ a.š. cinamono (plutai);
45 g. sviesto;
1,25 puodelio miltų (tešlai);
1 v.š. cukraus;
0,5 a.š. druskos;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
0,5 a.š. cinamono (tešlai);
¼ a.š. malto muskato;
1 kiaušinis;
2 v.š. aliejaus;
1 puodelis pieno;
1 didelis obuolys.
Gaminimas:
1. Pirmiausia pagaminkite masę traškiai blynų plutelei. Į dubenį suberkite miltus, rudąjį cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną. Sumaišykite visus birius produktus, dėkite sviestą ir gerai ištrinkite masę.
2. Blynų tešlais - į kitą dubenį berkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną, maltą muskatą ir viską išmaišykite. Įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų, pieną ir maišykite, kad neliktų gumulėlių.
3. Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite.
4. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite juos trupinių mase žemyn.
5. Iškepusius blynus pagardinkite medumi ir norima uogiene.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau