Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2024 » Gruodžio » 26

Skanios varškės spurgos: lengvas receptas kiekvienam!

Varškės spurgos – tai šiltas ir jaukus klasikinis desertas, kurį mėgsta tiek vaikai, tiek suaugusieji. Jos puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek užkandžiams ar net šventinėms progoms. Šiame straipsnyje pateiksime paprastą ir skanų receptą, kuris tikrai taps jūsų šeimos mėgstamiausiu!

Koks galėtų būti straipsnio pavadinimas (meta title), apie 60 simbolių? Koks galėtų būti straipsnio aprašymas (meta description), apie 150 simbolių? Kokia galėtų būti šio straipsnio įžanga? Kokios yra jūsų naujausio turimos žinios apie šį straipsnį? Nurodykite šio straipsnio pagal google, yandex paiešką geriausius (tags – separated by comma), apie 5 simbolius? Nurodykite šio straipsnio pagal google, yandex paiešką geriausius raktažodžius (meta keywords), apie 5 simbolius? Koks galėtų būti šio straipsnio komentaras, kad pritraukti lankytojus?

Varškės spurgos: skanus ir lengvas receptas

Ingredientai:

  • 450 g varškės (ne iš pakelių, sausesnės)
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • ~6 valgomieji šaukštai miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Žiupsnelis vanilinio cukraus
  • Riebalai virimui
  • Miltinio cukraus spurgoms pabarstyti

Gaminimo procesas:

  1. Varškės paruošimas: Varškę mediniu šaukštu gerai ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė taps puri. Įmaišykite kiaušinius ir gerai viską išmaišykite.

  2. Tešlos ruošimas: Į miltus suberkite kepimo miltelius ir persijokite į varškės masę po truputį, maišydami mediniu šaukštu. Kiekvieną kartą įberkite miltų, kol tešla taps pakankamai sunki ir lipni.

  3. Riebalų įkaitinimas: Giliame puode įkaitinkite riebalus vidutinėje ugnies temperatūroje, kad spurgos gerai iškeptų ir neatsidurtų neiškepusios viduje.

  4. Spurgų formavimas: Šaukštą (ne medinį) pamirkite šaltame vandenyje. Iš tešlos paimkite nedidelį gabalėlį, formuokite rutuliukus drėgnomis rankomis ir dėkite juos į įkaitintus riebalus.

  5. Kepimas: Spurgas apkepkite iš abiejų pusių, kol jos taps auksinės spalvos. Išgriebkite kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai.

  6. Patiekimas: Kai spurgos dar karštos, apibarstykite jas miltiniu cukrumi.

Skanaus!

Šios varškės spurgos ne tik puikiai tinka kaip užkandis ar desertas, bet ir sukuria šiltą ir jaukią nuotaiką. Pasidalinkite savo patirtimi ir receptais komentaruose!

Straipsnyje pateikiamas išsamus varškės spurgų receptas su ingredientų sąrašu ir žingsnis po žingsnio instrukcijomis. Tai puikus pasirinkimas, norintiems greitai ir skaniai pagaminti naminius užkandžius.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Už pateiktą lankytojo į autoriaus nuomonę, paranormal.lt neatsako. Rašo: https://paranormal.lt

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

avatar
0
1 ufospacenet • 11:19, 2024-12-26
Pasidalinkite savo varškės spurgų gaminimo patirtimi! Koks jūsų paslaptis, kad jos būtų dar skanesnės? Išbandykite šį receptą ir pasakykite, kaip sekėsi!
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-19 laikas 14:31 Receptai Tarybinių laikų šniceliai su kreminiu padažu: autentiškas receptas, kalorijos, maistinė vertė ir sveikatos nauda 2025 metais
Tarybinių laikų valgyklų šniceliai – vienas iš tų patiekalų, kuris daugeliui lietuvių sukelia tikrą nostalgiją. Sodrus skonis, minkšta tekstūra, traški plutelė ir tas nepakartojamas kreminis padažas su krapais... Tai ne tik maista...

Skaityti daugiau

2025-11-19 laikas 11:23 Receptai Orkaitėje kepta višta su obuoliais ir bulvėmis: sultingas receptas, maistinė vertė ir nauda sveikatai
Orkaitėje kepta višta su obuoliais, bulvėmis ir kvapniu žolelių sviestu yra vienas iš tų klasikinių lietuviškų patiekalų, kurie visada sugrąžina į namų šilumą ir tikrą, lėtą virtuvės malonumą. Tai tradicinis šeimos sekmadienio sta...

Skaityti daugiau

2025-11-19 laikas 10:03 Receptai Kiaulienos Sprandinės Kepsniai Orkaitėje su Bulvėmis, Morkomis, Svogūnais ir Sūriu – Tikras Kalėdinis Hit'as Šeimoje

Šis sotus ir kvapnus kiaulienos sprandinės kepsnių receptas su daržovėmis ir lydytu sūriu yra mūsų šeimos kalėdinė tradicija jau kelias kartas. Mėsa kepa lėtai orkaitėje, tampa nepaprastai minkšta, prisigeria daržovių saldumo, ...

Skaityti daugiau

2025-11-20 laikas 20:35 Aiškiaregys Kšistofas Jackovskis apie pasaulį po 10 metų ir apie darbo stovyklas Skynet
Vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų, kuriuo prenumeratoriai kamuoja savo mėgstamą aiškiaregį lenką, yra klausimas apie tai, „koks bus pasaulis po 10 ir daugiau metų?”. Atsižvelgiant į tai, kas vyksta aplink mus dabar, kartais sunku pasakyti, kas...

Skaityti daugiau

2025-11-20 laikas 15:33 Lūžinėjantys ir sluoksniuojantys nagai: priežastys ir 11 patarimų, kaip juos sustiprinti natūraliai
Nagai lūžinėja, sluoksniuojasi, atsiranda dėmių ar auga labai lėtai? Tai dažna problema, kurią sukelia maistinių medžiagų (biotino, geležies, cinko) trūkumas, dažnas rankų mirkymas vandenyje ar net skydliaukės sutrikimai. Laimei, daugelį atvejų galim...

Skaityti daugiau

2025-11-20 laikas 14:43 Kaip Apsisaugoti nuo Pavydo ir Nužiūrėjimo: Etiški Baltosios Magijos Būdai 2025
Nužiūrėjimas ir pavydas – seniausia pasaulyje tikėjimų forma, vis dar veikianti net socialiniuose tinkluose. 2025 m. virš 5,4 mlrd. žmonių dalinasi gyvenimu internete, o tai kursto pavydą ir neigiamą energiją. Straipsnyje rasite etiškus baltosios mag...

Skaityti daugiau

2025-11-20 laikas 14:24 Pipirmėčių aliejus nuo pelių ir žiurkių: natūralus būdas atsikratyti graužikų 2025
Atėjus šalčiams pelės ir žiurkės masiškai veržiasi į namus. Cheminiai nuodai pavojingi ir ne visada veiksmingi – graužikai prie jų pripranta. Pipirmėčių eterinis aliejus yra natūralus, saugus ir mokslu patvirtintas repelentas: stiprus mentolio kvapas...

Skaityti daugiau

2025-11-19 laikas 15:58 Prancūzija: jauni musulmonai tampa vis radikalesni, 57 % teikia pirmenybę islamo taisyklėms, o ne Prancūzijos įstatymams
Apklausos rodo, kad konservatyvusis islamas stiprėja, integracija blogėja, mokslo koncepcijos atmetamos, o Prancūzijos įstatymai užleidžia vietą islamo įstatymams itin dideliam musulmonų skaičiui

Skaityti daugiau