Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 27

Gydytojai sako, kad šį priemonė jus išgelbės nuo artrito, artrozės ir atstatys sąnarius!

Reumatoidinis artritas (RA) – lėtinė, progresuojanti, uždegiminė autoimuninės kilmės liga, kuri gali pakenkti daugelį kūno sąnarių.

Daugelį žmonėms tenka kovoti su šia baisia liga, gydytojai visada rekomenduoja ją gydyti laiku (paranormal.lt).

Dažniausias artrito tipas yra osteoartritas (OA), kuris blogėja su amžiumi. Osteoartritas (Osteoarthritis) – dažniausia pasaulyje sąnarių liga. Tai imuninė liga. Jos metu susidaro būklė, kai senstant sąnarių kremzlės dyla, plonėja, todėl sąnario judesiai tampa skausmingi, sudėtingesni, sąnarys gali patinti. Dažniausiai liga pažeidžia kelio, klubo, stuburo (kaklo ir juosmens), čiurnos sąnarius. Tyrimai rodo, kad osteoartritu serga apie trečdalis vyresnių nei 65 metų amžiaus žmonių, tarp kurių daugiau – moterų.

Priemonė jus išgelbės nuo artrito

Laimei, yra natūrali priemonė, kuri padės atsikratyti amžino skausmo. Net gydytojai buvo nustebę, kad šie paprasti būdai yra labai veiksmingi.

Agurkų sultys

Visų pirmą, susmulkinkite 150 gramų agurkų. Po to sumaišykite agurkų sultis su 1 puodeliu vandens ir pridėkite 75 gramus ciberžolės miltelių. Gerkite kiekvieną dieną prieš pietus, jei norite gauti geriausius rezultatus.

Petražolės

Paruošti šį mišinį yra labai paprastą. Į 1 litro verdantį vandenį įdėkite saują petražolių. Leiskite jam virti 20 minučių. Kai sultinys atvės, jums reikia gerti po 1 stiklinę prieš kiekvieną valgį.

Ciberžolė

Į 1 puodelį pieno įdėkite 1 šaukštelį maltos čiberžolės, galite įdėti šiek tiek medaus. Sumaišykite ingredientus ir vartokite šį vaistą 3 kartus per savaitę, siekiant palengvinti simptomus.

Kremas iš kraujažolės

Sumaišykite apie 20 gramų kraujažolės su 20 gramų vazelino. Kremą tepkite ant pažeistos vietos prieš miegą.

Dabar, kai jūs žinote, kaip pasigaminti šiuos pigius, natūralius produktus, juos naudojant kiekvieną dieną, jūs galite atsikratyti skausmo visiems laikams!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://healthyandnatural.life/doctors-claim-true-say-goodbye-arthritis-help-recent-remedy/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau