Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Sausio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.01.2017, 21:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8961)

Geriausias natūralus vaistas suteikiantis 100% rezultatą! (Vaizdo įrašas) Šis labai stiprus vaistas pašalins visas kenksmingas medžiagas, virusus ir infekcijas iš plaučių! Mūsų plaučiai turi būti valomi. Tai ypač svarbu gyventojams gyvenantiems didžiausiuose miestuose, žmonėms kurie rūko ir tiems, kurie nori mesti rūkyti.

Sužinok daugiau ...
16.01.2017, 19:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4539)

Pacientų noras gauti antibiotikų suprantamas – šitie vaistai gydo ligos priežastį. Ir tai bene vienintelė vaistų grupė, kurie ne malšina simptomus, slopina progresavimą, modifikuoja ligos eigą, o būtent šalina priežastį – žudo bakterijas. Bet tik bakterijas, virusų antibiotikai neveikia ir todėl ne visiems jų taip mirtinai reikia.

Sužinok daugiau ...
16.01.2017, 19:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5092)
Beveik kiekvienuose namuose yra įvairių kambarinių augalų – gėlių, medelių, kurie labai pagyvina bendrą vaizdą. Kambarinės gėles puošia namus, drėkina orą, sugeria kenksmingas medžiagas. Kai kurie mokslininkai tikina, kad kambariniai augalai veikia žmogaus nuotaiką, ramina arba suteikia trūkstamos energijos ir jie tiesiog būtini namuose.
Sužinok daugiau ...
16.01.2017, 18:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4064)
Ar sloguojant gali padėti masažas? Taip, gali. Didžiaisiais pirštais sukamaisiais judesiais pagal laikrodžio rodyklę 1-1,5 minutės masažuokite nosies sparnus. Po to pirštų pagalvėlėmis 30 sekundžių glostykite zoną po akimis nuo nosies ausų link, dar tiek pat laiko minėtą zoną patrinkite. Sergant sloga taip pat galima greitais sukamaisiais judesiais iš dešinė į kairę masažuoti kaktą.
Sužinok daugiau ...