Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Sausio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.01.2017, 17:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5537)

Citrina ir česnakas populiarus ingredientas gaminant maistą, taip pat naudingas mūsų sveikatai. Esant jiems kartu, išeina stiprus derinys, kuris sumažina cholesterolio kiekį kraujyje, išvalo užsikimšusias arterijas ir pagerina kraujotaką, taip išvengiant širdies kraujagyslių ligų.

Sužinok daugiau ...
29.01.2017, 13:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10526)

Žemas hemoglobinas - labai dažnas reiškinys. Mažas hemoglobino kiekis nustatomas ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Žemas hemoglobino kiekis gali sukelti daug sveikatos problemų, tai yra, geležies stoką organizme, kurie savo ruožtu veda į kraujo ligą (anemija).

Sužinok daugiau ...
29.01.2017, 11:56
Astralinis Pasaulis Peržiūrų (5796)
Šiandieniniai mokslininkai tik spėja, kad šalia mūsų egzistuoja paraleliniai pasauliai. O štai mūsų protėviai, atrodo, apie juos žinojo jau prieš daug amžių. Garsus XV amžiaus religinis veikėjas, liuteronybės įkūrėjas Martynas Liuteris rašė apie jam iš aukščiau duotą apreiškimą, kuriame buvo sakoma: "negandos užklupo žemę, baisios demoniškos jėgos neramina žmones, verčia juos santykiauti ir grobia žmonių sėklą, kad galėtų pratęsti savo demonišką giminę".
Sužinok daugiau ...
29.01.2017, 10:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3047)

Kiekvienas žmogus turi vadinamąjį „angliavandenių vartotojo“ tipą, sako LSMU profesorius Alvydas Unikauskas. Jei kiekvienas žmogus jį žinotų, galėtų lengviau modeliuoti savo dienos racioną, būtų galima išvengti net nutukimo ar antrojo tipo diabeto.

Sužinok daugiau ...