Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugpjūčio » 16

Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų

Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų

Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik truputis miltų. Gaunasi labai skanu! Subtilūs, saldai-rūgštūs, ryškaus keptų obuolių skonio.

Kaip gaminti tokius blynus, žiūrėkite žemiau pateiktame vaizdo įraše 11:37 minutėje. Taip pat yra dar 4 receptai tiems, kurie mėgsta obuolius arba nežino, ką su jais daryti!

Ingredientai:

Obuoliai (geriausia rūgštūs) – 4 vnt.

Kiaušinis – 1 vnt.

Druska – žiupsnelis

Cukrus – 2 šaukštai (be kalnelio)

Miltai – 2-3 šaukštai.

Gaminimas:

Nulupkite obuolius ir sutrinkite rupia trintuve.

Įdėkite kiaušinį, žiupsnelį druskos, cukraus ir išmaišykite.

Dabar 2-3 šaukštai miltų. To pakanka.

Dedame šaukštą obuolių „tešlos“ į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Galima patiekti su medumi ar uogiene. Bet labiausiai šie blynai tinka su namine grietine.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar