- 10.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1328 Peržiūrų
- Aptarti
Aš šį kartą kotletus pasirinkau gaminti su kalakutienos faršu, bet jeigu namuose turite kitokio, tai drąsiai galite gaminti ir su kitu.
Viduje šie kotletai gaunasi minkšti, o viršus kiek kietesnis... o tas sūrio skanumas viduje... apsilaižysite pirštus valgydami!
Ingredientai
- svogūnai: 1
- obuoliai: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- mocarelos sūris: 150 gramų
- kalakutienos faršas: 500 gramų (tinka ir kitoks faršas)
- kiaušiniai: 1
- džiovintas čiobrelis: žiupsnelio
- paprikos drožlės: žiupsnelio
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
- sviestas: 1 šaukšto.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia susmulkintą svogūną, česnaką bei sutarkuotą obuolį apkepiname keptuvėje su sviestu.
2. Palieka atvėsti.
3. Tada kalakutienos faršą sumaišykite su pakepintomis daržovėmis, kiaušiniu bei sutarkuotu sūriu.
4. Pagardinkite druska, pipirais, paprikos drožlėmis ir čiobreliu. Išmaišykite.
5. Tuomet drėgnomis rankomis formuojame apvalius kalakutienos kotletukus ir dedame į skardą ištiestą kepimo popieriumi.
6. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
7. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau