- 26.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1679 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
150 g. juodojo šokolado;
100 g. cukraus;
1 kiaušinis;
140 g. obuolių tyrės;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
130 g. miltų;
1/2 a.š. druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
30 g. kakavos miltelių;
200 g. tarkuotos cukinijos;
125 g. juodojo šokolado (papuošimui);
125 ml. plakamosios grietinėlės.
Gaminimas:
1. Susmulkinkite 150 g. šokolado ir ištirpinkite jį garų vonelėje.
2. Į atskirą dubenį berkite cukrų, įmuškite kiaušinį, pilkite vanilės ekstraktą, obuolių tyrę ir viską gerai išmaišykite.
3. Į ruošiamą masę per sietelį berkite miltus, druską, kepimo bei kakavos miltelius. Sudėkite tarkuotą cukiniją, supilkite tirpintą šokoladą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
4. Paruoštą masę pilkite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 40 minučių iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
5. 125 g. šokolado ištirpinkite su grietinėle ir paruoštu padažu apipilkite iškeptą ir pilnai atvėsusį pyragą.
6. Prieš patiekiant, bent 30 minučių palaikykite šaldytuve.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau