- 28.01.2021
- 5.0 Reitingas
- 1338 Peržiūrų
- Aptarti
Nuostabus malonumas prie arbatos puodelio!
Ingredientai:
- miltai – 220 gramų
- sviestas – 100 gramų
- cukrus – 60 gramų
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
- kiaušinio trynys – 3 vnt.
- vanduo (pienas) – 50 mililitrų
- varškė – 500 gramų
- grietinė – 200 gramų
- cukrus – 160 gramų
- kiaušinio baltymai – 3 vnt.
- manų kruopos – 60 gramų
- aguonos – 100 gramų
- vanilinas.
Recepto Paruošimas:
- Išsijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.
- Tada įdėkite šalto, kubeliais pjaustyto sviesto ir sumaišykite rankomis iki trupinių.
- Tuomet sudėkite trynius ir suminkykite minkštą tešlą. Supilkite pieną ar vandenį, padarykite iš tešlos rutulį.
- Tešlą sudėkite į formą, padengtą kepimo popieriumi, suformuokite šonus.
- Formą su tešla padėkite į šaldytuvą.
- Varškę, grietinę, cukrų, baltymus ir vaniliną išplakite maišytuvu iki vientisos masės.
- Į masę suberkite manų kruopas ir vėl gerai išmaišykite.
- Atskirkite 1/3 varškės mišinio, į likusią masę suberkite aguonas ir sumaišykite su maišytuvu.
- Gautas dvi mases sudėkite šaukštu pakaitomis ant pyrago pagrindo.
- Kepkite valandą laiko 170 laipsnių temperatūroje.
Rekomendacijos: daugiau pyragų receptų rasite: pyragai.
Gero apetito!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau