- 26.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1367 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai
- 225 g sviesto, atšaldyti ir supjaustyti
- 225 g miltų
- 100 g manų kruopos
- 100 g cukraus, plius 2 šaukštai
- 225 g aviečių uogienės
- 50 g migdolų be luobelės, stambiai kapotų.
Gaminimas
Pasiruoškite 20cm x 25cm kepimo skardą, įtieskite kepimo popierių. Įkaitinkite orkaitę iki 160° C. Sumaišykite miltus, manų kruopas ir 100g cukraus. Maišykite kol masė pradės lipti. Pusę masės panaudokite pagrindui ištiesti kepimo skardoje. Paskirstykite uogienę. Sudėkite migdolus ir 2 šaukštus cukraus į likusį tešlos mišinį. Pabarstykite ant aviečių uogienės sluoksnio. Kepkite 40 minučių iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Išimkite skardą iš orkaitės ir palikite 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų ir supjaustykite. Leiskite pilnai atvėsti.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau