Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2020 » Birželio » 6

Migdolų pyragas su uogiene

Migdolų Pyragas Su Uogiene

Labai skanus, viršutinis sluoksnis primena marcipaninę masę. Gaminčiau dar kartą!

Ingredientai

Pagrindui

125 g miltų
1 šaukštelis cukraus pudros
75 g atšaldyto sviesto kubeliais.

Įdarui

90 g kambario temperatūros sviesto
80 g cukraus pudros
2 kiaušiniai
1 šaukštelis migdolų ekstrakto
75 g maltų migdolų
40 g savaime kylančių miltų*
150 g  uogienės (naudojau bruknių).

Porcijų skaičius: 24 cm skersmens forma

Recepto gaminimas

Pagrindas:

Persijokite miltus, sudėkite sviestą ir virtuviniu mikseriu maišykite kol tešlą bus galima sulipdyti.
Suminkytą tešlą atvėsinkite 30 minučių šaldytuve. Tuomet tešlą iškočiokite ir įdėkite  į kepimo formą, prie jos priremdami. Subadykite tešlą šakute. Ant tešlos uždėkite kepimo popierių ir įberkite pupelių ar kitų kruopų bei įdėkite tešlą į šaldytuvą 20 minučių. Ištraukę tešlą iš šaldytuvo, įdėkite į  iki 200° C  laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 10 minučių. Tuomet išimkite kepimo popierių su kruopomis ir dar pakepkite 5 minutes. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

Įdaras:

Išplakite sviestą su cukrumi iki purios masės. Sudėkite po vieną kiaušinį, gerai išplakdami. Supilkite migdolų ekstraktą. Suberkite maltus migdolus ir miltus ir lengvai išmaišykite. Pagrindą padenkite uogiene ir uždenkite migdolų mase. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 180° C ir kepkite 35 min. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

*savaime kylantys miltai:

240 ml miltų (apie 150 g)
1½ a. š. kepimo miltelių
½ a. š. druskos
Viską sumaišyti ir 2 kartus persijoti.

Papildoma informacija: Daugelis kepė su 150 g šaldytų aviečių, sumaišius su 4 šaukštais cukraus. Sako, savosi taip pat labai skanu!

Gaminimas su savo interpretacijomis, savaime kylančių miltų proporcijos.

Nutiko kažkas, ko negalite paaiškinti? Persekioja paranormalūs reiškiniai? Žinote liaudies receptą ir ne tik? Pasidalinkite savo istorija - rašykite patys. Nemokamai! Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų.
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
08.07.2020 laikas 22:03 Ghislaine Maxwell Placed in COVID Isolation Amid Fears She’ll Soon Be Found Dead
Ghislaine Maxwell has been placed in COVID isolation for 14 days at the Metropolitan Detention Center in Brooklyn, as fears continue to mount that she will not survive long enough to stand trial and potentially implicate a cabal of elites involved in Jeffrey Epstein’s pedophile ring....

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 21:46 Ghislaine Maxwell’s ‘Secret Stash of Sex Tapes’ Implicate Elite Pedophiles, Says Former Friend
Ghislaine Maxwell has a ‘secret stash‘ of Jeffrey Epstein’s sex tapes featuring his powerful friends and will use the footage as an ‘insurance policy’ to save herself, according to a former friend who explained: ‘Ghislaine has always been as cunning as they come. She wasn’t going to be with Epstein ...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 10:18 Alaus actas gaminimas namuose
Alų supilkite į stiklinį sterilų indą. Į alų supilkite acto grybą arba šlakelį nepasterizuoto obuolių sidro acto. Galite papildomai nieko nepilti, bet ir acto grybas, ir nepasterizuotas obuolių sidro actas paskatins fermentaciją. Acto grybas dar papildomai suteiks ir gerų skoninių savybių. Indą užde...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 10:13 Silkė marinuota dūminio alaus acto marinate

Silkę išdarinėkite, supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Inde sluoksniuokite silkę su svogūnais ir prieskoniais. Šiltame vandenyje išmaišykite medų, supilkite alaus actą. Užpilkite marinatu silkę. Palaikykite šaldytuve per naktį.

...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 09:59 Duona su rūkytais lašinukais. Senovinis receptas.
O jau kvepėjo kai kepė… Įpatingai skani paskrudinta sausoje keptuvėje. Vien dėl to verta kepti. Įsivaizduokite lašinukai esantys duonoje pačirška skrudinant ir paleidžia riebaliuką ir kvapą

Skaityti daugiau