- 04.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 1623 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
3/4 puodelio cukraus
2 kiaušiniai
1/4 puodelio rapsų aliejus
1 1/2 šaukštelių vanilės ekstrakto
1/2 šaukštelio migdolų ekstrakto
1 1/4 puodeliai miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
1 puodelis pakepintų ir pasūdytų moliūgų sėklų
1/2 puodelio džiovintų spanguolių.
Porcijų skaičius: 2 kepimo skardos
Recepto gaminimas
Nedideliame dubenyje išplakite cukrų, kiaušinius, aliejų ir ekstraktus. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Palaipsniui sudėkite į cukraus mišinį ir gerai išmaišykite. Sudėkite moliūgo sėklas ir spanguoles, tešla bus lipni.
Padalinkite tešlą per pusę. Padėkite ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi. Miltais pabarstykite rankas, formuokite du stačiakampius 30 x 5 cm kepalėlius. Kepkite 180°C 25-30 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
Atsargiai nuimkite, leiskite atvėsti 10 minučių. Perkelkite ant pjaustymo lentos, supjaustykite įstrižai dantytu peiliu 2 cm griežinėliais.
Dėkite atgal ant kepimo popieriaus lakštų. Kepkite 5-10 minučių arba kol lengvai paruduos. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau