Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 2

FEMA įspėja JAV, kad po "Tobulos Saulės audros" reikia ruoštis 10 metų neveiksiančiam elektros tinklui

Tobula Saulės audra, panaši į tą, kuri į Žemę smogė 1859 m., JAV elektros tinklą išjungs iki 10 metų, perspėjama Federalinės nepaprastųjų situacijų valdymo agentūros (FEMA) nepublikuotoje ataskaitoje.

36 puslapių ataskaita šį mėnesį buvo paskelbta svetainėje GovernmentAttic.org, kurioje atrandami seni vyriausybės dokumentai, dažnai gaunami pagal Informacijos laisvės akto prašymus. 2010 m. dokumentas vadinosi "FEMA vadovavimo, kontrolės ir komunikacijų švelninimo strategijos Saulės super audros metu ir po jos".

1859 m. Žemę užklupusi audra buvo pavadinta Carringtono įvykiu ir nuo jos užsidegė telegrafo aparatai - pažangiausia to meto technologija.

Prognozuojant, kas nutiktų, jei tokio tipo Saulė į Žemę atsitrenktų XXI amžiuje, dokumente rašoma: "Šiaurės Amerikoje ir kitur gali įvykti didelių elektros tinklų griūčių; visiškai juos atkurti gali prireikti 4-10 metų."

Tačiau net ir mažesnė audra, panaši į 1921 m. Žemę užklupusią audrą, "galėtų sukelti plataus masto elektros tinklų griūtį", jei smogtų šiandien.

Ataskaitoje prognozuojama, kad nutrūktų interneto, kabelinės televizijos ir telefono ryšio paslaugos. Greitai nutrūktų ir mobiliojo ryšio paslaugos.

"Maždaug 60 % JAV esančių mobiliojo ryšio bokštų baterijos atsarginės kopijos veikia tik 2-24 valandas", - teigiama ataskaitoje. "Šiems bokštams netekus energijos, pradės veikti didelė dalis korinio ryšio tinklo. Miestuose ir apgyvendintose priemiesčių vietovėse dažniau yra mobiliojo ryšio bokštų su atsarginiais generatoriais, kurių kuro atsargos, priklausomai nuo vietos ir įrangos savininko, siekia 1-7 dienas."

FEMA taip ir nepaskelbė ataskaitos, kuri datuota 2010 m. gruodžio mėn. Leidinys "Off The Grid News" susisiekė su tinklo ekspertu, kuris dažnai bendrauja su vyriausybinėmis agentūromis. Šis asmuo teigė, kad ataskaita atrodo teisėta.

"Šiame dokumente atkuriamas 1859 m. įvykis šiandien, remiantis naujausiais moksliniais tyrimais, siekiant paaiškinti ir suprasti: 1) radijo ryšio sutrikimų, saulės spinduliuotės audrų ir geomagnetinių audrų pobūdį ir poveikį; 2) jų galimą kaskadinį poveikį pasaulinėms elektros energijos ir telekomunikacijų sistemoms; 3) pasekmes FEMA ... planuojant ir reaguojant į tokį įvykį", - rašoma ataskaitoje.

Carringtono tipo audra sukeltų didžiulį energijos kiekį, kuris išmuštų transformatorius. Būtent šių transformatorių pakeitimas kelia susirūpinimą FEMA ir kitoms vyriausybinėms agentūroms. Kiekvienas transformatorius gaminamas pagal užsakymą, atsarginių dalių nėra. Nežinoma, kiek transformatorių yra JAV, tačiau tikėtina, kad jų yra dešimtys tūkstančių. Kiekvieno jų gamyba užtrunka iki dvejų metų.

"Ilgesniam laikui praradus pagrindinę infrastruktūrą dėl kosminių orų reiškinio (ar kito trikdžio) sukelto kaskadinio poveikio, dėl mažų atsargų ir priklausomybės nuo pristatymo laiku gali pritrūkti maisto produktų, gali dingti pagrindinis transportas, nebus galima perpumpuoti degalų, dingti šaldymas", - taip 2008 m. Nacionalinės mokslų akademijos ataskaitoje apibūdinami didelės Saulės audros padariniai.

P komentaras: galimai greitu metu gali prasidėti elektros išjungimas... kodėl taip manau, nes (Baidenas paskelbė, kad FEMA, CDC pareigūnai vadovaus ‘Reagavimo į beždžionių raupus grupei’), o beždžionių raupai artėja.... + FEMA apie tai pati kalba (o ji turės valdžią). O, kam tai reikalinga? Nuslėpti tiesą, neprileisti Trupmo prie artėjančių rinkimų (Jie negali jo įsileisti atgal). Tai po truputi bandoma daryti... "Fox News" pereina į "tamsiąją pusę", uždraudžia Trumpui rodytis eteryje

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau