Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 1

"Fox News" pereina į "tamsiąją pusę", uždraudžia Trumpui rodytis eteryje

"Fox News" uždraudė Donaldui Trumpui (Donald Trump) rodytis televizijos eteryje, nes, kaip pranešama, taip siekiama sumažinti jo galimybes būti perrinktam 2024 m.

D. Trumpas daugiau kaip 100 dienų nesirodė "Fox News" laidoje, o tai, atrodo, yra dalis tyčinių pastangų pakenkti jo kandidatūrai 2024 m. rinkimuose. Tuo tarpu "Fox" savininko Ruperto Murdocho (Rupert Murdoch) šeimos nariai buvo demaskuoti aukojantys demokratams.

Paskutinį kartą balandžio 13 d. pasirodęs Seano Hannity (Sean Hannity) laidoje, pats D. Trumpas skundėsi, kad "Fox", atrodo, "nebekreipia į jį dėmesio".

"@foxandfriends" ką tik labai sugadino mano apklausų duomenis, be abejo, tyčia. Ta laida buvo siaubinga - perėjo į "tamsiąją pusę". Jie greitai cituoja didelę "Turning Point Poll" apklausos pergalę beveik 60 punktų prieš antrąjį numerį užėmusį respublikoną, o paskui užmuša mane išsišokimais. Tiesą sakant, beveik visose apklausose aš pirmauju prieš visus respublikonus ir Bideną LABAI daug", - rašė D. Trumpas savo socialinės žiniasklaidos platformoje "Truth Social".

Pasak "Newsmax", tai aiškus ženklas, kad "Fox" apskritai "uždraudžia" D. Trumpą dalyvauti šiame tinkle, nes ruošiasi visu svoriu mesti visas jėgas už Floridos gubernatorių Roną DeSantisą (Ron DeSantis).

Dešinysis naujienų portalas atkreipė dėmesį į prieš dvi savaites "Fox News" išleistą propagandinį vaizdo įrašą, kuriame buvo rodomi "žmogaus iš gatvės" stiliaus interviu su vadinamaisiais D. Trumpo šalininkais, kurie sakė nenorintys, kad jis vėl kandidatuotų, ir "vieningai palaikė R. DeSantisą 2024 m.".

politika, Trumpas, Fox News

Daugelio pranešimų duomenimis, "aukščiausiu lygiu" "Fox" patronuojančioje bendrovėje ir Murdochų šeimoje buvo priimtas sprendimas visiškai vengti Trumpo.

"Fox News" priešinosi Trumpui 2016 m., kai tai buvo svarbu, o prieš pat 2020 m. rinkimus "Daily Beast" pranešė, kad Rupertas Murdochas (Rupert Murdoch) prognozavo, jog Trumpas pralaimės "su kaupu", - nurodo Chrisas Menahanas.

"The Daily Beast" už šią sensaciją dėkojo "trims su Murdochu bendravusiems žmonėms", tačiau įtariu, kad Murdochas tiesiog pats jiems pateikė šią istoriją."

Summit ataskaita: D. Trumpas ne kartą yra užsiminęs, kad 2024 m. vėl sieks prezidento posto, nors daugelis šalininkų tikėjosi, kad jis apie savo kandidatavimą paskelbs liepos mėnesį, tačiau taip ir neįvyko.

Buvęs prezidentas vis dar svarsto, ar apie tai paskelbti prieš šių metų vidurio kadencijos rinkimus, kuriuos, kaip tikimasi, tvirtai laimės respublikonai, ar po jų.

Praėjusį mėnesį "YouTube" aptiktame nepublikuotame vaizdo įraše buvo matyti, kaip D. Trumpo lėktuvas naujai dažomas, o tai leidžia manyti, kad jis gali ruoštis paskelbti apie savo 2024 m. paraišką grįžti į Baltuosius rūmus.

Pranešama, kad D. Trumpas neseniai sakė sąjungininkams, kad jei bus perrinktas, jis įves "giluminės valstybės" "valymą" ir ištaisys savo pirmosios kadencijos klaidas.

P rekomenduoja analitinį straipsnį: Jie negali jo įsileisti atgal (Trumpo).

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau