Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 3

Žmogus, kuris sukrėtė pasaulį: «Vėžys gali būti gydomas mažiau nei per 3 minutes!» Šis žmogus tai parodė!

Atradimas! The Man Who Shook The World: “Cancer Can Be Treated In Less Than 3 Minutes!” This Man Demonstrated It!

Cancer Can Be Treated In Less Than 3 Minutes!

Pasak Gregg Braden, knygos autoriaus «Vėžio teorija» (angl. The Theory of Cancer), mūsų emocijos gali pakeisti mūsų DNR ir gydyti įvairias ligas, įskaitant vėžį.

Jis teigia, kad vėžys yra ne tik fizinė problema, bet ir emocinė ir dvasinė problema. Bradenas mano, kad mes galime, turi savybių gydyti vėžį vos per 3 minutes, keičiant mūsų mąstymo būdą.

Ši teorija buvo paskelbta žurnale «The Nature» dar 1996 metais.

Daugybė tyrimų parodė, kad mūsų mintys ir emocijos yra labai svarbūs elektromagnetiniame lauke, o jų bangos gali siekti 1 metrą nuo mūsų. Mokslininkai teigia, kad žmonės ateityje sugebės generuoti energiją, išreikšdami savo mintis. Kai įvaldysite šią techniką, jūs galėsite naudoti savo emocijas gydant ligas ir įvairias sveikatos būsenas.

Tai buvo aiškinama garsu ir vaizdu, įrašytu Kinijos ligoninėje. Jie sugebėjo sumažinti kancerogeninį naviką 2,5 kartus per 3 minutes! Galiausiai ultragarso nuskaitymas patvirtino šį procesą.

Mes galime sukurti galingą elektromagnetinį lauką, išmokę kontroliuoti savo emocijas. Tokiu būdu mes galime kontroliuoti viską, kas yra mūsų viduje ir aplink.

Manoma, kad mūsų emocijos ir jausmai yra mūsų sielos veidrodis, rodantis viską, ką mes turime.

Labai svarbu būti atsargiems, ką galvojate ir sakote, nes DNR sugeria viską. Jei norime patirti tam tikrų pokyčių, mūsų DNR taip pat turėtų pasikeisti.

Todėl sekite save, kad būtų išvengta neigiamų minčių ir emocijų, ir bandykite kuo labiau mąstyti teigiamai, nes teigiamos mintys ir emocijos gali išgydyti, bet kokią ligą ar būklę!

Žmogus, kuris sukrėtė pasaulį: «Vėžys gali būti gydomas mažiau nei per 3 minutes!»

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Morkas nuskutame ir sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame morkas, svogūnus ir pakepiname ant silpnos ugnies kol su...

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau