Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Spalio » 28

Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Ingredientai:

Vištų kepenėlės - 600 g;

Morkos - 2 vnt.;

Svogūnas - 2 vnt.;

Druska, malti juodieji pipirai;

Augalinis aliejus;

Sviestas.

Gaminame namuose. Keptos vištų kepenėlės su morkomis ir svogūnais

Morkas nuskutame ir sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame morkas, svogūnus ir pakepiname ant silpnos ugnies kol suminkštės. Išimame iš keptuvės į švarų dubenėlį ir uždengiame dangčiu.

Vištų kepenėles nuplauname, šiek tiek pasmulkiname ir dedame į tą pačią keptuvę kur kepė morkos su svogūnais. Pilame šlakelį aliejaus ir kepiname, kartais pamaišant, apie 7-9 minutes. Kepenėles kiaurasamčiu išimame į dubenį su morkomis ir svogūnais, uždengiame dangčiu ir palikame pastovėti 15-20 minučių. Tuo metu keptuvėje likusį skystimą išpilame, keptuvę išlauname ir vėl dedame ant ugnies. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame kepenėles su morkomis ir svogūnais (jeigu dubenėlyje yra skysčio į keptuvę jo nepilame) ir kepiname maždaug 3-4 minutes. Kepimo viduryje pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais. 

Keptas vištų kepenėles galima tiekti su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais arba mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar