
Ingredientai:
Vištų kepenėlės - 500 g;
Svogūnas - 2 vnt.;
Miltai - 3 valg. šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai;
Augalinis aliejus;
Sviestas - valg. šaukštas.
Gaminame. Vištų kepenėlės su svogūnu
Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais.
Vištų kepenėles nuplauname ir šiek tiek pasmulkiname. Į plastikinį indą su dangčiu (arba plastikinį maišelį) beriame miltus, sudedame kepenėles ir uždarius dangtį papurtome, pasukinėjame indą, kol visos kepenėlės pasidengs miltų sluoksniu. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame kepenėles ir kepiname iš abiejų pusių po 3 minutes. Po to dedame šaukštą sviesto ir beriame svogūnus, išmaišome ir kepame vis pamaišant apie 5-6 minutes. Prieš baigiant kepti kepenėles paskaniname druska ir pipirais.
Keptas vištų kepenėles galima tiekti su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais arba mėgstamomis salotomis.
Skanaus!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau