- 18.11.2021
- 0.0 Reitingas
- 2505 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
4 lašišos gabaliukai;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
250 ml. riebios grietinėlės;
120 ml. sauso baltojo vyno;
50 g. kietojo sūrio;
1 v.š. sviesto;
4 skiltelės česnako;
1 nedidelis svogūnas;
sauja šviežių špinatų;
1 citrina;
čiobreliai;
druska, pipirai.
GAMINIMAS:
1. Lašišą pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis. Žuvį kepkite keptuvėje ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
2. Svogūną ir česnakus susmulkinkite ir apkepkite keptuvėje ant sviesto. Į kepamas daržoves supilkite vyną ir pakaitinkite, kad išgaruotų alkoholis.
3. Į ruošiamą padažą supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir suberkite tarkuotą sūrį. Pamaišykite, kol sūris išsilydys. Įdėkite čiobrelius ir patroškinkite padažą kelias minutes.
4. Į padažą sudėkite smulkintus špinatus, griežinėliais pjaustytą citriną ir keptą lašišą. Patroškinkite kelias minutes ir patiekite.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau