
Dorada - nuostabi žuvis, kepta folijoje orkaitėje. Ši žuvis turi tankią baltą mėsą ir labai nedaug kaulų. Įdėkite daugiau prieskonių ir citrinos, bus labai skanu! Aš Jums tai pažadu. Paruošimas labai paprastas, o skonis nepakartojamas! Einame gaminti jau dabar!
Ingredientai
- dorados: 2
- alyvuogių aliejus: 5 valgomųjų šaukštų
- žuvies prieskoniai: 2 arbatinių šaukštelių
- citrinos: 1
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia žuvį nuplaukite, išvalykite ir išdarinėkite.
2. Tada maždaug 1 cm atstumu padarykite įpjovas ant žuvies, pasūdykite žuvį viduje ir išorėje.
3. Paruoškite marinatą iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių. Doradas užpilkite marinatu, į kiekvienos žuvies vidurį įdėkite keletą citrinos griežinėlių.
4. Marinuokite apie 1 valandą ar ilgiau.
5. Tada kiekvieną žuvį atskirai suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą.
6. Dėkite į orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
7. Po to atidarykite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių "grilio" režimu iki auksinės rudos spalvos.
8. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
9. Pastebėjimas: Šį receptą radau Youtube (rusų kalba), jeigu ir Jums būtų įdomu pažiūrėti visą gamybos eigą, tai prisegiau jį šio recepto pabaigoje.
10. Rekomendacija: Daugiau doradų receptų rasite: Doradų receptai.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau