Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal naujienos » Receptai | Patiekalai » 2022 » Vasario » 24

Sultingi vištienos maltinukai su sūriu, grietinėlės ir špinatų padaže

Sultingi vištienos maltinukai su sūriu, grietinėlės ir špinatų padaže

Gana greitai ir lengvai pagaminami sultingi bei itin skanūs vištienos maltinukai su sūriu, špinatų ir grietinėlės padaže. Tai nuostabus pasirinkimas sotiems pietums ar sočiai vakarienei. Šio patiekalo pirmą kartą dar prieš kurį laiką paragavau pas savo draugę. Buvau tikrai sužavėta skoniu. Viskas itin derėjo tarpusavyje. Jau valgydama supratau, kad šis receptas privalo būti mūsų šeimos valgiaraštyje. Labai gerai pamenu, kai jų pirmą kartą pagaminau savo šeimai, su kokiomis laimės akimis jie žiūrėjo, tarsi į namus būčiau parnešusi stebuklą. Net nereikėjo jokių žodžių ar pagyrų, buvo viskas labai aišku, kad jiems be galo skanu. Tad šį kartą noriu šiuo stebuklu pasidalinti ir su Jumis. Tikrai neprašausite pasirinkę šį iki tobulumo gerą receptą!

Ingredientai

Grietinėlės padažui su špinatais:

Taip pat prireiks:

    • malta vištiena: 500 gramų
    • tarkuotas kietasis sūris: 50 gramų
    • jaunos cukinijos: 0,5 nedidelės
    • kiaušiniai: 1
    • česnakas: 1 galvutės
    • avižų dribsniai: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: pagal skonį
    • provanso žolelių mišinys: žiupsnio
    • sultinys: 100 mililitrų
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • špinatai: ~2-3 saujų
    • aliejus

Recepto paruošimas

1. Patarimas: Vištieną susimalkite patys savo virtuvėje, šitaip būsite tikri, kad joje nėra nereikalingų priedų, kurių būna parduotuvėje, kad ilgiau išlaikyti mėsos galiojimo laiką. Patiekalas nuo to taps tik skanesnis!

2. Vištienos maltinukų paruošimas: Į dubenį sudėkite maltą vištieną, berkite sutarkutoą kietąjį sūrį, avižų dribsnius, burokine tarka sutarkuota cukiniją (cukinijos sultis būtinai nuspauskite), sukapotą svogūną, įmuškite kiaušinį, įspauskite česnako skiltelę, pabarstykite druska, provanso žolelių mišiniu, išmaišykite ir suformuokite norimo dydžio bei formos maltinukus.

3. Maltinukų kepimas: Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

4. Dėkite suformuotus maltinukus ir apkepkite juos iš abiejų pusių po maždaug 8 minutes.

5. Po to užpilkite sultiniu, ir uždengę keptuvę su dangčiu patroškinkite maždaug 10-15 minučių.

6. Paskui sudėkite špinatus, užpilkite grietinėle ir uždengę dangčių patroškinkite dar maždaug 10 minučių.

7. Galiausiai patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau vištienos maltinukų receptų rasite: Vištienos maltinukai.

Sultingi vištienos maltinukai su sūriu, grietinėlės ir špinatų padaže

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
20.05.2022 laikas 08:06 Receptai | Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais (video)

Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir dėkite sviestą. Suberkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir apkepkite 5 minutes. Suberkite cukrų, žiupsnį druskos ir kepkite dar 15 minučių, kol svogūnai susikaramelizuos. Atidėkite į šalį.

...

Skaityti daugiau

18.05.2022 laikas 22:12 Receptai | Patiekalai Konservuotų žirnelių sriuba su mėsos kukuliais
Galima sakyti, kad niekada į mėsos faršą aš nededu šviežio česnako. Iš anksto neapdorotas termiškai, po to kepant arba troškinant patiekalą, jis suteikia (bent jau mano asmenine nuomone) nelabai kokį skonį.

Skaityti daugiau

18.05.2022 laikas 22:05 Receptai | Patiekalai Keptas maskarponės sūrio pyragas su sausainiais ir kondensuotu pienu
Šį keptą maskarponės sūrio pyragą su kondensuotu tikrai pagamins net virtuvėje tik pradedantys naujokai. Šaldytuve atvėsintam desertui dar daugiau gaivos suteiks šviežios uogos - visi smaližiai garantuotai paprašys dar vieno gabaliuko....

Skaityti daugiau

24.05.2022 laikas 20:48 Kodėl špinatai turėtų atsidurti mitybos racione?
Špinatai – lapinė daržovė, kurią lengva rasti beveik bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Špinatus galima vartoti įvairiais būdais: valgyti virtus arba žalius, dėti į salotas ar trintus kokteilius. Tai ne tik skani, bet ir sveikatai naudinga daržovė, turtinga vitaminais bei mineralinėmis medžiago...

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 18:24 ATSKLEISTA: Vuchano laboratorija atliko beždžionių raupų tyrimo rezultatus

Liūdnai pagarsėjusio Vuhano virusologijos instituto mokslininkų paskelbtame moksliniame žurnale buvo paskelbtas neseniai atliktas beždžionių raupų tyrimas, kuriame, kaip paaiškėjo, buvo naudojamasi funkcijos padidinimo tyrimais - prieštaringai vertinamu patogenų tyrimo metodu, galinčiu padidinti ...

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:53 Naujose JK gairėse teigiama, kad beždžionių raupų atvejų kontaktiniai asmenys turėtų 21 dieną izoliuotis

Remiantis naujausiomis JK vyriausybės gairėmis, artimi beždžionių raupų ligonių kontaktai turėtų būti izoliuoti 21 dieną.

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:41 Popiežius tyli, kai Kinijoje ir Honkonge Kinijos KKP areštuoja ir įkalina katalikų lyderius
Popiežius Pranciškus nieko nepasakė apie katalikų lyderių areštus ir įkalinimą Kinijoje ir Honkonge.

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:28 Kinijos Vuchano laboratorijoje 2021 m. buvo eksperimentuojama su beždžionių raupais
Praėjusiais metais liūdnai pagarsėjusi Wuhano laboratorija Kinijoje eksperimentavo su beždžionių raupais, o šių metų pradžioje net paskelbė tyrimų ataskaitą tarptautiniame žurnale.

Skaityti daugiau