- 13.03.2022
- 0.0 Reitingas
- 1841 Peržiūr
- Aptarti
Noriu Jums parodyti nuostabaus, savo firminio vištienos guliašo receptą. Aš jį gaminu su bulvėmis, pievagrybiais, šonine ir grietinėle. Bet apie viską iš eilės mano tobulame recepte. Būtinai rekomenduoju pamėginti!
Ingredientai
- bulvių: 700 gramų
- vištienos: 400 gramų
- pievagrybių: 200 gramų
- šalto rūkymo kiaulienos šoninės: 200 gramų
- neriebios grietinėlės: 250 mililitrų
- druskos
- pipirų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bulves nuskutame.
2. Tada supjaustome nedideliais, maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
3. Vištieną supjaustome panašaus dydžio gabaliukais, kaip ir bulves.
4. Tada vištieną pabarstome druska bei pipirais.
5. Šoninę smulkiai supjaustome.
6. Apkepame šoninę keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais.
7. Tuomet suberiame supjaustytus pievagrybius ir dar keletą minučių pakepame.
8. Mėsą sumaišome su bulvėmis, suberiame į kepimo indą (keramikinį arba stiklinį).
9. Užpilame grietinėle.
10. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau guliašų receptų rasite: Guliašo receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau