- 31.03.2022
- 0.0 Reitingas
- 1803 Peržiūros
- Aptarti
Pietums arba vakarienei nuostabus pasirinkimas - virtų bulvių pampuškos su varške. Itin greitai pagaminamos putlios bulvinės tarsi bandelės, jeigu tik iš vakaro turėsite užlikusios bulvių košės. Beje, toks patiekalas labai patiks taupantiems, nes nereikalauja jokių brangių ar sunkiai randamų ingredientų.
Ingredientai
- bulvių košė: 400 gramų
- 9% riebumo varškė: 200 gramų
- kvietiniai miltai: 250 gramų
- kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
- smulki druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto (nėra būtina)
- kiaušiniai: 2.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į bulvių košę sudedame varškę, kvietinius miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų (galima ir be cukraus), taip pat įmušame kiaušinius. Gerai išsukame / išmaišome. Tešla privalo būti minkšta.
2. Tešlą kabiname valgomuoju šaukštu ir suvilgytais vandeniu delnais formuojame tarsi skrylius. Dedame į keptuvę, su įkaitintu aliejumi.
3. Kepame primažinę kaitrą ir pridengę dangčiu. Vis pavartome, kad nepridegtų. Pampuškos pamažu išsipūs ir gražiai apskrus.
4. Pagardiname bulvines pampuškas grietine ar uogiene. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau bulvių receptų rasite: Bulvių receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau