- 23.01.2024
- 0.0 Reitingas
- 581 Peržiūr
- Aptarti
Iš bulvių gaminu skanų ir neįprastą užkandį visai šeimai. Jis paruošiamas greitai, paprastai, iš pačių biudžetinių produktų. Labai rekomenduoju visiems išbandyti!
Dalinuosi receptu su jumis
Paruošimo būdas:
Į dubenį sudėkite virtas bulves ir sutrinkite jas bulvių trintuvu, kol taps košelė.
Sudėkite smulkintas petražoles, druską, juoduosius pipirus, papriką ir gerai išmaišykite.
Suberkite kukurūzų krakmolą ir gerai išmaišykite.
Padalykite į dvi dalis ir susukite į dešreles. Supjaustykite mažais gabalėliais ir suformuokite trikampėlius.
Į džiūvėsėlius suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite. Kiaušinį pagardinkite trupučiu druskos ir įmuškite.
Panardinkite trikampėlius į plaktą kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Puikios nuotaikos ir geros dienos!
Sudedamosios dalys:
- Bulvės (virtos) - 3 vnt.
- Petražolių - nedidelis ryšulėlis
- Druskos, paprikos ir juodųjų pipirų - pagal skonį.
- Kukurūzų krakmolas - 2 šaukštai
- Džiūvėsėlių
- Vištienos kiaušinis - 1 vnt.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - Ačiū!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau