- 08.09.2021
- 0.0 Reitingas
- 1483 Peržiūros
- Aptarti
Močiutė pamokino kaip ji gamina bulvinius blynus su faršu, be jokių įmantrių ingredientų.
Ingredientai
- bulvės: 1 kilogramo
- faršas: 300 gramų (naudoju kiaulieną)
- kiaušiniai: 1
- svogūnai: 1 (nedidelio)
- druska: žiupsnelio
- pipirai
- džiovintas raudonėlis ir čiobrelis: žiupsnelio
- aliejus (kepimui)
- miltai: 2-3 šaukštų.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves nuskutame, sutarkuojame, šiek tiek skysčio nusunkiame (priklausomai nuo bulvių rūšies, jeigu jos skystesnės, nupilame daugiau).
2. Tuomet sudedame miltus, raudonelį, čiobrelius, kiaušinį ir druskos pagal savo skonį (aš pati dedu vieną arbatinį šaukštelį).
3. Viską gerai išmaišome.
4. Tada į faršą įdedame druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną bei 2-3 šaukštus bulvių tarkių. Faršas turi gautis skystokas, kad lengvai pasiskirstytų ant dedamo blyno.
5. Po to įkaitiname keptuvėje aliejų, dedame didelį šaukštą bulvių tarkių ant viršaus vieną šaukštą faršo (faršą priplojame su šaukštu) ir vėl šaukštą bulvių tarkių.
6. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekiame su grietine arba mėgstamu padažu ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau