- 20.05.2022
- 0.0 Reitingas
- 1420 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
- Šaldytos tešlos lakštai (apie 400 g.);
- 2 svogūnai;
- 1 v.š. sviesto;
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 a.š. cukraus;
- 500 g. pievagrybių;
- 3 skiltelės česnako;
- 1 v.š. sojų padažo;
- druska, pipirai;
- žiupsnis šviežio arba džiovinto čiobrelio;
- 100 g. čederio sūrio;
- 1 kiaušinis;
- parmezano sūris.
GAMINIMAS:
1. Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir dėkite sviestą. Suberkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir apkepkite 5 minutes. Suberkite cukrų, žiupsnį druskos ir kepkite dar 15 minučių, kol svogūnai susikaramelizuos. Atidėkite į šalį.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite pjaustytus pievagrybius ir juos apkepkite, kol suminkštės. Įdėkite smulkintą česnaką, suberkite prieskonius ir dar šiek tiek pakepkite.
3. Sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite šešiomis lygiomis dalimis.
4. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko dėkite tarkuoto sūrio, pievagrybių ir svogūnų. Tešlos kraštus aptepkite vandeniu ir perlenkite per pusę. Pyragėlių kraštus suspauskite šakute, viršų aptepkite kiaušinių plakiniu ir lengvai įpjaukite.
5. Pyragėlius apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau