- 10.08.2022
- 0.0 Reitingas
- 1652 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
- kiaušiniai – 2 vnt
- kambario temperatūros kefyras – 250 g
- soda – 1 arbatinis šaukštelis
- varškė – 150 g
- druska – pagal skonį
- svogūnų laiškai – ryšulėlis
- petražolės arba kalendra – ryšulėlis
- kvietiniai miltai – 600-650 g
Paruošimo būdas:
Kiaušinius suplakame šluotele, pilame kambario temperatūros kefyrą, pabarstome kepimo milteliais ir permaišome.
Dedame varškę, sūdome ir permaišome.
Beriame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, petražoles ir permaišome.
Išsijojame miltus, išmaišome ir rankomis minkome tešlą ( turi lipti prie rankų).
Pabarstome tešlą ir stalą miltais, iškočiojame 1 cm storiu.
Supjaustome gabalėliais ir nuvalome nereikalingus miltus.
Apkepame saulėgrąžų aliejuje iš visų pusių, kol taps auksaspalviai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau