
- 17.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 484 Peržiūros
- Aptarti
Niekada nepavargsiu gaminti šio kreminio citrinų pyrago! Švelnus, kvapnus ir neįtikėtinai skanus, be to, greitai ir lengvai pagaminamas. Jis tinka ir šventiniam stalui, ir darbo dienoms.
Čia pateikiamas receptas
Kaip tai padaryti:
Į kiaušinių trynius supilkite cukrų ir citrinos žievelę ir išmaišykite plaktuvu.
Supilkite miltus, sudėkite minkštą sviestą ir kepimo miltelius, išmaišykite mentele ir rankomis suformuokite tešlą. Perpjaukite jį į dvi dalis. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 30 minučių.
Dubenyje mikseriu suplakite kiaušinių baltymus.
Klasikinį jogurtą supilkite į švarų dubenį, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Supilkite miltus ir išmaišykite.
Palaipsniui įmaišykite kiaušinių baltymus ir išmaišykite.
Vieną dalį tešlos supilkite į 24 cm skersmens kepimo skardą, o šonus išdėliokite aplink dugną.
Supilkite paruoštą kremą ir išlyginkite.
Antrąją tešlos dalį sutarkuokite stambia tarka ant kremo. Kepkite 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Paruoštą tešlą pabarstykite cukraus pudra.
Sudedamosios dalys:
- Kiaušinių tryniai - 3 vnt.
- Cukrus - 100 gramų
- Citrinos žievelė - 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai - 250 gramų
- Sviestas - 100 gramų
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušinių baltymai - 3 vnt.
- Klasikinis jogurtas - 425 gramai
- Cukrus - 80 gramų
- Miltai - 50 gramų
- Cukraus pudra.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau