- 02.01.2023
- 5.0 Reitingas
- 1417 Peržiūrų
- Aptarti
"Šimtmetis gyventi, šimtmetis mokytis! Neįtikėtinai skanus ir neįprastas šokoladinis skanėstas. Pagamintas tik iš DVIEJŲ paprastų ingredientų, jis labai paprastas, greitas ir nesudėtingas.
Tai neįtikėtinai skanu ir paprasta!
Paruošimas:
Supilkite lazdyno riešutus ant sausos kepimo skardos ir padėkite juos "džiūti" į 170 laipsnių orkaitę - 7 min.
Perkelkite į lėkštę ir nulupkite lukštus.
Pienišką šokoladą sulaužykite gabalėliais, sudėkite į maišelį ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje. Užpildykite tortų formelių dugnus ištirpintu šokoladu.
Ant viršaus sudėkite paruoštus lazdyno riešutus.
Tada vėl užpilkite ištirpintu šokoladu. Šiek tiek pakratykite, kad viskas išsilygintų, tada įdėkite į šaldiklį trisdešimčiai minučių.
Išimkite iš formelių ir, jei norite, užpilkite ištirpintu juoduoju šokoladu.
Mėgaukitės maisto gaminimu ir nuostabaus vakaro prie arbatos!
Receptas:
- Lazdyno riešutų - 80 gramų.
- Pieniškas šokoladas - 200 gramų
Pagal norą
- Juodasis šokoladas - papuošti
Ar dažnai gaminate naminius skanėstus? Rašykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau