- 03.01.2023
- 5.0 Reitingas
- 1185 Peržiūrų
- Aptarti
Visi svečiai prašė šio bulvių recepto! Skanus ir aromatingas patiekalas, kurio niekas neatsisakys. Juos patiekiu kaip šventinį patiekalą, taip pat ir darbo dienomis. Dalijimasis paprastu receptu.
Būtinai išbandykite - jums patiks!
Kaip tai padaryti:
Nulupkite bulves, sudėkite jas į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Virkite juos pasūdytame vandenyje apie septynias minutes.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir šiek tiek rozmarino (jei reikia).
Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į rozmariną. Tada sudėkite aštriąsias raudonąsias paprikas, gerai išmaišykite ir kepkite (nuolat maišydami).
Perkoškite per sietelį ir užpilkite ant virtų bulvių. Pagardinkite druska, pabarstykite saldžiąja paprika ir gerai išmaišykite.
Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 30 minučių 220 laipsnių temperatūroje.
Mėgaukitės apetitu ir būkite puikios nuotaikos!
Ingredientai:
- Bulvės - 700 gramų
- Druska ir juodieji pipirai - pagal skonį
- Alyvuogių aliejus - 80 gramų
- Česnakai - 3 skiltelės
- Rozmarinas (neprivaloma)
- Aštrus raudonasis pipiras - 2 vnt.
- Saldžiosios paprikos - 1 arbatinis šaukštelis.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - iš anksto ačiū!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau