- 05.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 927 Peržiūrų
- 1 komentaras
Tai pats skaniausias šokoladinis pyragas, kokį tik esu ragavusi! Dėl sviesto aromato jis yra turtingo skonio. Ji išlaiko drėgmę ir neišsausėja.
Skanus kaip iš piršto laužtas!
Kaip pagaminti:
Juodąjį šokoladą sulaužykite skiltelėmis ir užpilkite karštu pienu. Maišykite plaktuvu, kol šokoladas ištirps. Palikite atvėsti.
Kiaušinius supilkite į švarų dubenį ir lengvai suplakite šakute.
Sviestą sudėkite į didelį dubenį, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite vieliniu plakikliu.
Palaipsniui supilkite plaktus kiaušinius ir išmaišykite plaktuvu.
Persijokite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišykite vieliniu plakikliu.
Įmaišykite šokolado ir pieno mišinį.
Šokoladinį mišinį supilkite į 20x8x7 formelę. Kepkite 40-60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Ištirpinkite pienišką šokoladą ir sumaišykite su sviestu. Užtepkite ant pyrago viršaus.
Mėgaukitės arbatos gėrimu!
Sudedamosios dalys:
- Juodasis šokoladas - 100 gramų.
- Karštas pienas - 75 gramai
- Sviestas - 150 gramų
- Cukrus - 120 gramų
- Kiaušiniai - 3 vnt.
- Miltai - 120 gramų
- Kakavos milteliai - 30 gramų
- Kepimo milteliai - 1/2 arbatinio šaukštelio
- Pieniškas šokoladas - 100 gramų
- Sviestas - 20 gramų.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau