- 17.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 1367 Peržiūrų
- Aptarti
Šiandien noriu pasidalyti paprastu, greitu, tačiau neįtikėtinai skaniu pyrago receptu! Pagaminti jį užtrunka 10 minučių, o orkaitės jam paruošti nereikia.
Išbandykite - jums patiks!
Kaip pagaminti:
Sutrinkite sausainius į trupinius.
Supilkite ištirpintą sviestą ir pieną ir gerai išmaišykite.
Didžiąją dalį masės supilkite į 20 cm formą ir prispauskite.
Išspauskite apelsinų sultis ir per sietelį perkoškite į keptuvę.
Supilkite pieną, cukrų, vanilinį cukrų, kukurūzų miltus ir gerai išmaišykite. Virkite, kol sutirštės.
Nuimkite nuo viryklės, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Supilkite kremą į formą.
Pabarstykite likusiais trupiniais ir palikite šaldytuve keturioms valandoms. Nuimkite formą ir papuoškite cukraus pudra.
Mėgaukitės prie arbatos!
Sudedamosios dalys:
- Sausainiai - 250 gramų
- Ištirpintas sviestas - 120 gramų.
- Pienas - 50 ml
- Apelsinas - 1 apelsinas
- Pienas - 300 mililitrų
- Cukrus - 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinio cukraus - 10 gramų
- Kukurūzų krakmolas - 4 šaukštai
- Kreminė saldinta grietinėlė - 200 ml.
Ar jums patiko šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą, kad sulauktumėte naujų receptų - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau