- 01.11.2020
- 1.0 Reitingas
- 1429 Peržiūrų
- Aptarti
Pradžiuginkite ne tik save, bet ir savo šeimą! Šis patiekalas yra tikras mūsų stalo papuošalas, ar ne tiesa?
Jei sutinkate, pažiūrėkime, ko mums prireiks:
- mėsos faršas (apie 400 g)
- kiaušinis (1 vnt)
- kopūstas (baltagūžis, 200-210 g)
- ryžiai (2 valgomieji šaukštai)
- svogūnas (1 vnt)
- pomidorų padažas (2 valgomieji šaukštai)
- morka (1 vnt)
- aliejus (nedaug)
- prieskoniai (pagal skonį).
Recepto paruošimas
Taigi, iš pradžių reikia paruošti ryžius. Dedame juos į puodelį ir paliekame ant ugnies, kol bus pusiau gatavi. Ugnis turi būti vidutinė. O mes tuo metu imame kopūstą, susmulkiname jį ir praleidžiame per mėsmalę. Padarėte? Šaunuoliai!
Taigi, dabar smulkiname svogūną ir žalumynus. Po to tarkuojame morką. Baigėte? Puiku!
Po to imame gilų indą ir dedame ten visus šiuos produktus. Po to gerai permaišome ir vienu metu dedame kiaušinį ir prieskonius. Štai taip, gerai!
Pačioje pabaigoje iš gautos masės formuojame apvalius balandėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Pavyko? Šaunu! Dedame juos į keptuvę apkepti tol, kol iš visų pusių nepastebėsime rusvo atspalvio. Po to pilame pomidorų padažą ir vandenį. Truputį patroškiname. Taip balandėliai bus žymiai švelnesni.
Viskas, mes baigėme! Mūsų patiekalas paruoštas. Jau galima sėsti prie stalo ir suteikti malonumo jūsų skonio receptoriams.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau