- 26.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 1264 Peržiūros
- Aptarti
Braškių ir citrinų sulčių koncentratas.
Šiaip tai tuos braškių kubelius su citrinų sultymis šaldžiau žiemai, bet per tuos karščius nespėju šaldyti, nes namiškiai nuo šaldiklio nesitraukia...
1 stiklinė trintų uogų, 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė citrinų sulčių. Cukraus kiekį galit mažinti arba didinti pagal savo skonį. Viską su blenderiu sutriniau ir supilsčiau į ledukų maišelius.
Vienas kubelis atvėsina puodelį vandens ir labai atgaivina.
Keptos braškės.
Jei jau spėjot braškėmis apsivalgyt, pripildyt stiklainius, šaldytuvus bei šaldyklius, bet jums vis dar norisi kažkokio įdomesnio recepto, gal tiks šitas.
Ant įkaitintos keptuvės, vienu sluoksniu suberiam braškes, ant jų cukrų ir atsargiai pamaišant kepam. Kai cukrus pilnai ištirps, kepam dar 7 min.
Kai braškės pradės pliuškentis tirštame sirupe, įpylam citrinų sultys. Iškeptas braškes supilstom į stiklainius ir juos užsukam. Laikau rūsyje.
Jums reikės:
200 gr braškių, 100 gr cukraus, 0,5-1 arb. š citrinos sulčių.
Kepti reikia mažais kiekiais. Galit iškarto kelias keptuvės užkaisti.
Pasigaminę šiuo receptu, turėsit labai skanių, karamelizuotų uogų tirštame sirupe.
Pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau