Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2015 » Liepos » 25
25.07.2015, 18:09
Neįprastos žymės
Niekad savo akimis nemačiau vaiduoklių, dvasių ar demonų. Niekad jais ir netikėjau. Visada buvau tos nuomonės, kad žmonės įsitikina kažkuo ir, tiesiog, pasąmonė sukuria vaizdus. Tačiau vieną naktį šis bei tas tikrai išgąsdino.
Skaityk toliau
25.07.2015, 17:40
Ar tai bildukas?
Gyvename nedideliame nuosavame name. Naujo statymo jaukus namukas. Gal ir nekreipčiau dėmesio į viską, jei ne viena moteris, į kurią kreipiausi su tam tikra problema. Ji užsiminėm kad gyvenu name, kuris turi nelabai gerą energiją. Tuomet dar prisiminiau, kad mama, pirmas atsikraustymo savaites, labai prastai miegodavo. Vėliau viskas susitvarkė.
Skaityk toliau
25.07.2015, 17:30
Mirusi senelė patvirtino - anapusinis pasaulis yra

Mano pasakojimas tiems, kurie nuolat mąsto, kas mūsų laukia po mirties... Prisipažinsiu, prieš keletą metų nuolat apie tai ir aš mąstydavau, sielodavausi - ar verta gyvenime stengtis kažko pasiekti, jeigu vis tiek viskas baigsis tuo pačiu - mirtimi. Atgulsime kapeliuose, kauleliai supus...Taip pat buvo užėjęs liūdesio metas, kai vis gailėdavau savo mirusios babytės, kurią mylėjau, jai gyvai esant pas ją atvažiuodavau, nuoširdžiai pasikalbėdavome. Vaikystėje ji nuolat džiugindavo mane savo išradingomis dovanėlėmis - riešutėliais, cukriniais grybukais, įvairiausių saldainių krepšeliais, megztomis kojinaitėmis ir pirštinėmis. Mėgdavau pas ją įsliuogti ryte į šiltus patalus ir klausytis jos sekamų pasakų.

Skaityk toliau
25.07.2015, 17:22
Žmogus be veido

Pasakojimas gali skambėt neįtikimai, Jūsų teisė tikėt tuo ar ne. Tiesiog noriu pasidalint išgyvenimais. Žiema. Sausio mėnuo. Sekmadienis. Kaip visuomet, tuo pačiu metu vedžioju šunį. Buvo apie 19:30 (tikslaus laiko nepamenu). Šunį vedu tokia alėja. Kadangi sekmadienis, žmonių nėra. Pasitraukiau iš pagrindinio alėjos tako, nes vis tik reikia, kad šuo atliktų savo reikalus. Alėja yra apšviesta. Nestipriai, bet kas keliolika metrų yra žibintai. Jie šviečia gan blankiai, bet geriau nei nieko.

Skaityk toliau