Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2018 » Rugsėjo » 12
leukoma, liaudies patarimai, sveikatos patarimai, receptai
12.09.2018, 12:18
Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityk toliau
mažakraujystė, mažakraujystės gydymas, liaudies medicina, sveikata
12.09.2018, 08:55
Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
Miežis, miežio gydymas, receptai nuo miežio, vaistažolės nuo miežio
12.09.2018, 08:43
Vaistažolių mišiniai miežio gydymui
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Miežis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai miežio gydymui, receptai nuo miežio, miežio gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
Moteriški negalavimai, moteriškos ligos, receptai nuo moteriškų ligų
12.09.2018, 08:34
Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis
12.09.2018, 08:26
Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityk toliau