Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2022 » Lapkričio » 24
Keksas su uogiene (receptas)
24.11.2022, 18:38
Kodėl aš šio kekso negaminau anksčiau? Tarsi iš kitos planetos.

Šį kekso receptą esu paveldėjusi iš savo mamos, ir pagal jį iki šiol sėkmingai kepiau uogienės pyragą - ne kartą ir ne du. Antraip sakant, tai yra senamadiškas, garantuotas, laiko patikrintas receptas, nuo kurio atsispyrusi užsimojau sukurti kažką "mandresnio".

Skaityk toliau
Keptas kalakutas rankovėje, su daržovėmis (video)
24.11.2022, 18:26
Atradę šį kepto kalakuto receptą, kitaip kepti ir nebenorėsite!
Toks keptas kalakutas rankovėje yra pats mano mylimiausias. Nuo tų metų kai atradau šį receptą, kitaip net ir kepti nebenoriu. Pavyksta fantastiškai skanus, sultingas ir minkštas. Visi kas paragauja apipila pagyromis. Šiandien dalinuosi šiuo fantastišku receptu ir su Jumis visais. Tai yra kažkas stebuklingo! Toks kalakutas puikiai tinka įvairiausioms šventėms - Kalėdoms, Velykoms, gimtadieniams ir kitoms progoms.
Skaityk toliau
keksai, keksiukai, keksiukų receptai, varškės keksiukai
24.11.2022, 18:17
Šiuose keksiukuose nėra nei cukraus nei miltų, o pavyksta fantastiškai!
Tokius sveikus varškės keksiukus mes su šeima valgome vakarienei, arba pasiimame su savimi kai ilgam keliaujame į lauką - nuostabus užkandis, kurį labai pamėgo mano vaikai. Be cukraus, be miltų, bet saldūs keksiukai - fantastiška alternatyva saldumynams.
Skaityk toliau
Paprasta ir skani voveraičių sriuba su ryžiais
24.11.2022, 18:10
Jau žinau savo mylimiausią patiekalą iš voveraičių. Štai jis!

Galiu pripažinti, kad mano šeima yra priklausoma nuo įvairiausių sriubų. Jeigu kelias dienas pabūna be sriubos - norisi jos iškart. Taip nutiko ir šį kartą. kelias dienas jos nevalgėme ir šeima užsiprašė sriubos.

Skaityk toliau