Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2022 » Lapkričio » 27
Kopūstų blynai su manais
27.11.2022, 20:02
Blynai iš kopūstų? Nustebsite kaip fantastiškai gerai pavyksta!
Nors kopūstas ir nėra toks didelis kaip moliūgas, bet paprastai jo per vieną kartą taip pat nesunaudojame. Todėl verta turėti galvoje bent jau du patiekalus, kuriems būtų galima sunaudoti vieną kopūstą. Žinoma, tai galėtų būti paprasčiausiai balandėliai ir kopūstų sriuba. Bet kartas nuo karto norisi kažko įdomesnio ir naujo.
Skaityk toliau
pyragai, pyragų receptai, tortai, šokoladiniai pyragai
27.11.2022, 19:50
Šokoladinių pyragų mėgėjams šis pyragas itin patiks. Jūs tik pamėginkite!
Tai tikrų šokoladinis pyragas (o gal net tortas), kaip sakoma iki pat panagių. Jeigu valgysite ką tik ištrauktą iš šaldytuvo, jis kiek primins šokoladinius šaldytus tortus, jeigu šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje - atsiskleidžia nuostabi šokoladinio kremo ir biskvito skonio gama. Trumpai tariant - rekomenduoju pasigaminti ir pasilepinti jau šiandien!
Skaityk toliau
Grietininis kriaušių pyragas su maskarponės sūriu ir laimo rūgštele
27.11.2022, 19:25
Atradus šį kriaušių pyrago receptą, kito net nebeieškau. Stebuklingas!

Tikriausiai paskutinis kriaušių pyragas šiais metais, nes tos kriaušės, kurios dar nesupuvo, labai suminkštėjo... Trumpai tariant šiandien susirinkau paskutines kriaušes ir traukiu paskutinį numatytą grietininio kriaušių pyrago receptą su maskarpone ir laimo rūgštele

Skaityk toliau
Kepti bulvių sumuštiniai su kumpiu ir sūriu (video)
27.11.2022, 11:06
Kepti bulvių sumuštiniai su kumpiu ir sūriu

Virtas bulves sutrinkite ir sumaišykite su prieskoniais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Iš gautos masės formuokite paplotėlius. Ant pusės paplotėlių dėkite po riekelę kumpio ir sūrio, uždenkite likusiais paplotėliais. Kraštus gražiai užspauskite. Sumuštinius kepkite keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Skaityk toliau