Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2022 » Lapkričio » 09
Belgiški vafliai su obuoliais (receptas)
09.11.2022, 21:54
Tobulieji belgiški vafliai kiek kitaip. Jums patiks
Labai skanūs, minkšti, kvapnūs ir visiems patinkantys belgiški vafliai su obuoliais. Jų paruošimas tikrai nesudėtingas, nereikia daug ingredientų, o skonis puikus. Einame pasigaminti jau dabar. Tikrai nenuvils!
Skaityk toliau
vištiena, vištienos patiekalai, kalėdiniai patiekalai, Velykos
09.11.2022, 21:46
Šios keptos vištienos skonis tiesiog magiškas. Rekomenduoju!

Kai lauke apsiniaukę, drėgna bei niūru, tai savo virtuvėje ruošiami pietūs, kepami įvairiausi pyragai man tikrai savotiškai praskaidrina nuotaiką ir namuose pasidaro taip jauku ir gera. Su visa šeima vieningai pietums nutarėme išsikepti vištą, įdaryta obuoliais.

Skaityk toliau
Nesaldus moliūgų pyragas su sūriu
09.11.2022, 21:39
Toks nesaldus pyragas yra tikrai dieviškas. Jūs tik pamėginkite!
Nesaldus moliūgų pyragas su sūriu - itin gražus ir gardus pyragas - tikrų tikriausias ruduo. Tikrai kepsiu jį per kiekvieną moliūgų sezoną. Mes pasirinkome valgyti su česnakiniu natūralaus jogurto padažu (didesnį jogurto indelį sumaišiau su česnako skiltele, žiupsneliu krapų ir druska). Jogurto rūgštelė bei česnakas itin gerai kontrastavo ir papildė salstelėjusį moliūgo skonį.
Skaityk toliau
lašiša, kepta lašiša, žuvies patiekalai, lašišos filė
09.11.2022, 21:26
Norite pasijausti tarsi restorane? Paruoškite šį patiekalą!
Labai greitai ir nesudėtingai pagaminami, tobulai tinkantys vakarienei tarsi restorane, pavyks net virtuvės naujokams. Šitaip orkaitėje iškepti lašišos kepsniai būna minkšti ir sultingi, jiems reikia visai nedaug ingredientų.
Skaityk toliau
Kondensuoto pieno biskvito tortas su grietininiu kremu
09.11.2022, 21:19
Fantastiškasis tortas. Išmėginę žmonės padėkoja!
Itin gardus, gaivus ir lengvai pagaminamas kondensuoto pieno biskvito tortas su grietininiu kremu. Tokį mano mama ruošdavo dar vaikystėje, tik papuošdavo kiek paprasčiau - tiesiog trupiniais, kurie atlikdavo nupjovus biskvitams kepurėles. Bet koks tas tortas būdavo nerealus, dar dabar pamenu!
Skaityk toliau
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
09.11.2022, 21:10
Parodysiu kaip aš kepu itin tobulą paukštienos troškinį orkaitėje.
Būna dienų, kai labai norisi šildančio maisto. Tomis dienomis renkuosi gaminti troškinius. Troškinių receptų internete galima atrasti labai daug ir pačių įvairiausių. Šį kartą savo šaldytuve turėjau kalakutienos, tad ir susiradau receptą su ja.
Skaityk toliau
Lašiša su brokoliais ir grietinėle (receptas)
09.11.2022, 13:28
Su šiuo lašišos patiekalu, jausitės tarsi valgytumėte restorane!

Ar ir Jums kaip ir man pritrūksta naujų idėjų kaip skaniai paruošti lašišą, kad ją valgytų visi šeimoje? Neseniai viename YouTube kanale pamačiau receptą, kaip ją pagaminti su brokoliais ir grietinėle. Nusprendžiau išmėginti ir turiu prisipažinti, kad tikrai nenusivyliau. Skonis pranoko lūkesčius, tad receptu dalinuosi ir su visais skaitytojais. Apsivalgymas garantuotas!

Skaityk toliau
Sveika viso grūdo avižinė bananų duona su avižiniais miltais
09.11.2022, 13:23
Ši bananų duona yra sveika. O skonis iš fantastikos srities!
Viso grūdo avižiniai miltai su bananais - šis derinys sukuria tobulo skonio sveiką bananų duoną. Turiu pripažinti, kad jau gaminau ją ne vieną kartą ir tikrai gaminsiu dar ne vieną kartą. Skanu iki negalėjimo, prie mėgstamo kavos ar arbatos puodelio. Einame gaminti kartu!
Skaityk toliau