- 09.11.2022
- 0.0 Reitingas
- 800 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanūs, minkšti, kvapnūs ir visiems patinkantys belgiški vafliai su obuoliais. Jų paruošimas tikrai nesudėtingas, nereikia daug ingredientų, o skonis puikus. Einame pasigaminti jau dabar. Tikrai nenuvils!
Ingredientai
- obuoliai: 3
- kiaušiniai: 2
- tirpintas sviestas: 60 gramų
- speltos miltai: 90 gramų
- grikių sėlenos: 10 gramų
- rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
- obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio (arba citrinos sultys)
- soda: 0,5 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia obuolį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi, cinamonu bei actu.
2. Kiaušinį lengvai išplakite ir sumaišykite su obuoliais. Įpilkite tirpintą sviestą ir permaišykite dar kartą.
3. Miltus permaišykite su soda ir sėlenomis.
4. Tuomet sujunkite dvi mases ir užmaišykite tešlą vafliams.
5. Vaflius kepkite įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
6. Patiekite su sirupu ir/arba uogomis. Skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vafliai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau