- 09.11.2022
- 0.0 Reitingas
- 1235 Peržiūrų
- Aptarti
Labai greitai ir nesudėtingai pagaminami, tobulai tinkantys vakarienei tarsi restorane, pavyks net virtuvės naujokams. Šitaip orkaitėje iškepti lašišos kepsniai būna minkšti ir sultingi, jiems reikia visai nedaug ingredientų.
Ingredientai
- lašišos filė: ~500 gramų
- kreminis sūris: 100 gramų
- špinatai: 1 saujos (arba krapai ar kiti žalumynai)
- druska
- malti juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašišą nuplauname, nusausiname, perpjauname į 4 vienodo dydžio dalis.
2. Tada sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, odele į apačią.
3. Nuplautus špinatų lapus gerai nusausiname, smulkiai supjaustome. Sumaišome su kreminiu sūreliu, pagardiname druska bei pipirais. Jei naudojamas sūrelis sūresnis, papildomai druskos galima visai nedėti.
4. Pasiruoštu kreminio sūrėlio mišiniu aptepame lašišos gabaliukus.
5. Galiausiai lašišą kepame iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (režimas su vėjeliu) maždaug 10-12 minučių, kol lašiša pilnai iškepa. Tikslus kepimo laikas priklausys nuo Jūsų orkaitės ir lašišos gabaliukų storio.
6. Patiekiame ir skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau