- 18.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 1170 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai
- lašišos faršo: 1 kilogramo
- kiaušinių: 1
- džiūvėsėlių
- juodųjų pipirų
- kvapiųjų pipirų
- maltų lauro lapų
- jūros druskos
- aliejaus (kepimui
- sultinio: 1 stiklinės
- pomidorų padažo
- grietinės: 200 gramų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių lašišos faršą atsišildome (bent jau aš turėjau šaldytą).
2. Iš faršo, kiaušinio, prieskonių bei džiūvėsėlių susiminkome kotletų masę. Džiūvėsėlių dedame daug, nes kotletų masė turi būti ganėtinai lengvai formuojama rankomis.
3. Tuomet drėgnomis rankomis suformuojame nedidelius kotletus (kotletai lipnūs) bei dedame į įkaitintą aliejų.
4. Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių.
5. Tada iškepusius žuvies kotletus užpilame sultiniu, sumažiname ugnį iki minimalios bei uždengiame dangčiu.
6. Kai tik sultinys užvirs - supilame maždaug 100 gramų pomidorų padažo bei troškiname apie 15-20 minučių.
7. Po to sudedame grietinę, išmaišome bei išjungiame ugnį. Uždengtus žuvies kotletus paliekame "pailsėti" maždaug 10 minučių.
8. Patiekiame ir skanaujame!
9. Rekomendacija: Daugiau žuvies kotletų receptų rasite: Žuvies kotletai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau